En son 16 eylülde adet oldum. Normalde ya aynı günde ya bir kaç gün gecikmeyle adet olurum ama o da bir haftayı geçmez gecikmeler.şuanda 12 günlük gecikmedeyim. Geçen perşembe günü sanki adet olacak gibi kasıklarım ağrıdı ve adet olmadım.inanılmaz şişkinliğim vardı ve bu şişkinlik 3 -4 gün sürdü .Memelerde hassasiyet renk değişimi dolgunluk hissim yok sadece elimle yoklayınca acı hissediyorum beyaz renkte bazen krem kıvamında bazen iplik gibi akıntım var. Ara sıra beş on dakikalık yada hareket esnasında kasıklarımda ağrı olup geçiyor. Bir defa da sanki tam rahminin üstünde damar seğirmesi gibi pıt diye bi his oldu . Cuma günü gebelik testi yaptım. Negatif . Hiç bir adet belirtim yok . Hiç bir gebelik belirtim de yok . Adetimi etkileyecek herhangi bir ilaç kullanmadım. Sadece grip geçirdim. Bir kaç tane grip ilacı kullandım daha önce böyle bir gecikme kullandığım haplardan dolayı yaşamamıştım . Sizce hamile miyimdir ? Bu erken gebelik belirtileriyle adet belirtilerini ayırt etmenin yolu yok mu ?