Adet gecikmesi ve yumurtlama donemi

Cigdem3545

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
86
44
8
Merhaba arkadaslar,yeni uyeyim. Belki bu konu konusulmustur fakat yeni oldugum icin mazur gorursunuz umarim
Benim adetim oldum olasi duzensizdir 30 ,36,29 gunde bir kafasina gore takiliyor.tabi cocuk dusunene kadar bu o kadar sikinti degildi fakat adet duzensizligi olan kadinlarin yumurtlama doneminin tespiti nasil oluyor fikirlerinizii bildiklerinizi yazarsaniz seveiniriim.benim gibi olanlar mutlaka vardir.
Zira bu ay 15 gun gecikmeli geldi adetim 41 gunde bir olmus oldu simdi de:)

Ovulasyon testi olmayan zamanlarda akıntını takip edebilirsin, yumurtlama zamanı hafif sancı da olabilir. Akıntının olduğu gündn 14 gün sonra da regl olunuyo zaten cnm

Merhaba hamişler hamişler kalmak isteyenler.. Ben de hamiş kalmak istiyorum. Adetim 28 günde bir olur. Mayıs 3 ünde adetim başladı. Ayın üçüne göre hesapladıgımda yumurtlama günüm 17si yani bugün . Ben eşimle 15 i 16 ya bağlayan gecede beraber oldum. 3 defa boşalma gerçekleşti. Eşimde yurt dışına cıkmak zorunda kaldı. Tam günümde beraberlik yaşayamadık. Hamiş kalırmıyım.

Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…