Adet geçikmesi yardım ???

gurbetkiz

Benimle ol
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
2.487
19
158
İsveç
Selam hanımlar

Benim bir sorum var , tüp bebek tedavısıne başlamiştim yumurtalar toplandı ardından transfer gunü iptal oldu ve ardında normal adet gördüm ama suan ikinci ay adet olmam lazımdı olmadım sorum gecıkme yapması normal mi veya hamile olma şansım var mi ?? Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı ??

tabiki olabilir...kac gun gecikti adetin?
senin yerinde olsam hemen test yapardim...

bence hemen test yapmalısın idrar testi yap yada hastaneye gidebilirsen kan ver hamilelik belirtileri zaten 5. haftadan sonra ortaya çıkıyor canım ben senin yerinde olsam hiç beklemezdim hemen test yapardım

Adetim normalde 27-28 günde gelir ama suan 33 gundeyız .. En son adet olduğumda 21 Mayıs'ta .. Hamile gibi hissetmiyorum birde adeta olacakmış gibiyim ..

normalde 28 gunde bir adet olan birinin hamilelik yoksa adeti en fazla 35. gune kadar gecikir eger 35. gunu gecerse gebelik ihtimali yuzdesi cok fazla ..ama sen yinede test yap derim,cunku ilk adetin zamaninda gelmis ikinci gecikmis...

bence hemen test yapmalısın idrar testi yap yada hastaneye gidebilirsen kan ver hamilelik belirtileri zaten 5. haftadan sonra ortaya çıkıyor canım ben senin yerinde olsam hiç beklemezdim hemen test yapardım

Ben yurtdışında yaşıyorum burda kan testı filan yok türküye gibi . Idrar testı acele etmiyecem 2 gün daha beklıyım dıyom .. Hala belkı ilaçların etkısı vardır .. Ama arkadaşların fıkrını alıyım dedım

normalde 28 gunde bir adet olan birinin hamilelik yoksa adeti en fazla 35. gune kadar gecikir eger 35. gunu gecerse gebelik ihtimali yuzdesi cok fazla ..ama sen yinede test yap derim,cunku ilk adetin zamaninda gelmis ikinci gecikmis...

Evet erken geldı 21-22 çı gün gelmişti ilk ay .. Ama bekliyim biraz daha umutlandırmıyım kendımı ..

Ben yurtdışında yaşıyorum burda kan testı filan yok türküye gibi . Idrar testı acele etmiyecem 2 gün daha beklıyım dıyom .. Hala belkı ilaçların etkısı vardır .. Ama arkadaşların fıkrını alıyım dedım

hmm anladım peki o zaman eğer güzel haberler varsa sonunda buradan haber ver bizlere hayırlısı olsun hakkında

evet direk gidip kan testi yaptiramazsin ama doktoruna gidip recete yazdirirsan labaratuarda onla yaptirabilirsin...en gec yarinda kesin sonucunu almis olursun...

hmm anladım peki o zaman eğer güzel haberler varsa sonunda buradan haber ver bizlere hayırlısı olsun hakkında

İnşallah canım :):16: siz de mi bekliyorsunuz ?

evet direk gidip kan testi yaptiramazsin ama doktoruna gidip recete yazdirirsan labaratuarda onla yaptirabilirsin...en gec yarinda kesin sonucunu almis olursun...

Siz nerdensinşz ?? Ben bır iki gün daha bekliyim ama belirtdim hiç birşeyim yok .

Uzun protokol mu sızınkıde ? İlk deneme mı ?

evet uzun protokol hemde ne uzun 35-40 gun suruyor...ignelere (decapeptyl) 30 mayista basladim puregona bu gectigimiz cuma basladim.sali gunu tekrar randevum var...
benim ilk denemem degil malesef ..toplamda 9. denemem..
6 si asilama, 2 tup bebek ..bu da 3. tup bebek denemem...
senin kacinci denemen?orda kac gun suruyor uzun protokol ve yas kac???

evet uzun protokol hemde ne uzun 35-40 gun suruyor...ignelere (decapeptyl) 30 mayista basladim puregona bu gectigimiz cuma basladim.sali gunu tekrar randevum var...

Aynı sızın gibi canım bizim burasıda cok uzun sürüyor . 40-45 gün filan .. Sizin sorununuz neydı ?

Evet ilk denemem canım oda iptal oldu ..

neden iptal oldu?yasin kac?

25 girdim dün :) 9 yumurta toplandı 3 döllendi transfer günü telefon geldi gelişmemiş diye .. Hayırlısı işte bende puregon kulandım ama bu sefer başka birşey deniyecem ama ne olduğunu bilmiyorum

Back
X