Adet geçikmesi yardım ???

İnşallah canım :):16: siz de mi bekliyorsunuz ?

Siz nerdensinşz ?? Ben bır iki gün daha bekliyim ama belirtdim hiç birşeyim yok .

Yok canım ben henüz tedaviye yeni baslayacagim doğum kontrol hali kullaniyorum adet olmayi bekliyorum sonra start verecegiz

Batın ne zaman canı hayırlısı sizde ne sorun var ??
Hap haftaya bugün bitecek canim 3-4 temmuz gibi olurum sanirim 27 sinda cetrodite kullanmaya baslayacagim bende endometriozis var canım bakalim hayilisi ile baslayacagiz tedaviye

Hayırlısı cnm inşallah ilk de tutar :))
sağol canım Allah razı olsun seninde inşallah bu kez tutar ?
canım okuduğum kadarıyla sanırım senin embriyoların bölünmesi durmuş? eşinle sana genetik tahliller yapıldı mı? araştırıldımı bunun nedeni Türkiye de bunlara hemen bakıyorlar ama yurdışını hiç bilmiyorum benim aklıma ilk gelen o oldu bölünmesinin durması kromozom bozuklukları ile ilgili olabilir zaten sebepsiz infertilite mi denmişti size? ya az önce telefondan okudum umarım diğer arkadaşla senin bilgilerini birbirine sokmamışımdır.

evet şimdi yine okudum ikinizin bilgileri karışmış sizde morfoloji sorunu varmış kusura bakma canım telefondan olunca ufak ekran isimleri görmeden okumuşum :34:

Hayırlısı cnm inşallah ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum .. Bazı insanlar diyor hamile olduğunu hissediyor dıye

hiiiiccc alakasi yok..ben ilk tup bebekte bircok belirti yasadim 2 embryo konmustu kesin var dedim yokmus meger...ikincide tek ve dondurulmustu hicbir.belirtim yoktu diye calisirken bile hic dikkat etmedim.fabrikada calisiyordum agirda kaldirdim,kosturdumda,ayaktada cok kaldim..nede olsa belirti yok bebekte yok dedim megerse bebek varmis :) o bebek simdi 4.5 yasinda ;)

hiiiiccc alakasi yok..ben ilk tup bebekte bircok belirti yasadim 2 embryo konmustu kesin var dedim yokmus meger...ikincide tek ve dondurulmustu hicbir.belirtim yoktu diye calisirken bile hic dikkat etmedim.fabrikada calisiyordum agirda kaldirdim,kosturdumda,ayaktada cok kaldim..nede olsa belirti yok bebekte yok dedim megerse bebek varmis :) o bebek simdi 4.5 yasinda ;)

Oy maşh bir bebeğiniz var yani :)) hayırlısı bakalım .. Hamilelik boyunca belırtılerin oldu mu ??

evet şimdi yine okudum ikinizin bilgileri karışmış sizde morfoloji sorunu varmış kusura bakma canım telefondan olunca ufak ekran isimleri görmeden okumuşum :34:

Karışıklar olur canım :)) evet eşimde morfoloji sayısı 1 yoksa başka sorun yok ..

Oy maşh bir bebeğiniz var yani :)) hayırlısı bakalım .. Hamilelik boyunca belırtılerin oldu mu ??

evet ablasi masallah oglum buyudu simdi kardes istiyor :) ekimde 5 yasina girecek bizde ikinci bebek icin start verdik yani ;)
benim taaki 5-6 haftaliga kadar ne bulanti ne baska bir belirtim olmamistiki 5. haftadan sonra hafif hafif bulanti ve kasiklarda agri baslamisti...ama basta hicbir belirtim yoktu canim...

evet ablasi masallah oglum buyudu simdi kardes istiyor :) ekimde 5 yasina girecek bizde ikinci bebek icin start verdik yani ;)
benim taaki 5-6 haftaliga kadar ne bulanti ne baska bir belirtim olmamistiki 5. haftadan sonra hafif hafif bulanti ve kasiklarda agri baslamisti...ama basta hicbir belirtim yoktu canim...

Oy maşallah canım allahım inşallah tez zamanda olur bebeğin yine .. Nerelisin aslen cnm ?

Oy maşallah canım allahım inşallah tez zamanda olur bebeğin yine .. Nerelisin aslen cnm ?
amin canim insallah...
aslinda anne baba yani buyukler komple dogma buyume istanbulluyuz canim ama koken samsun :) peki sen nerelisin aslen?

Son düzenleme:
Canım seni merak ettim özellikle aradım buldum, yoksa hayırlı bir haber mi var:)) ayyy hadi inşallah güzel bir haber bekliyorum :))

Nerde o güzel haber cnm adet oldum Perşembe günü . Yeni Tedaviye başlıyorum bu ay Allah'ın izniyle .. Sen nasılsın ? Sen ne yaptın? Allah razı olsun beni unutmamişin..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Nerde o güzel haber cnm adet oldum Perşembe günü . Yeni Tedaviye başlıyorum bu ay Allah'ın izniyle .. Sen nasılsın ? Sen ne yaptın? Allah razı olsun beni unutmamişin..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hayırlısı be canım ne diyelim Allah büyük, hikmetinden sual olunmaz. Ben bir kaç dra daha gittik durumlar daha karışık çıktı akrozom olması gerekiyormuş spermlerin başında bizde o yokmuş:( tüp bebekte olsa bir miktar dölleyici özellik olmadı gerekiyormuş spermlerde. Maalesef yani tüp bebdk bile çaresiz bizim durymumuzda. Kullanılan bir kaç yöntem varmış elektrik yöntemi veriyorlarmış öğrenip bir de onları deneyeceğiz bakalım. Allah'tan ümit kesilmez ama çok ümit vermedi doktorlar.

Hayırlısı be canım ne diyelim Allah büyük, hikmetinden sual olunmaz. Ben bir kaç dra daha gittik durumlar daha karışık çıktı akrozom olması gerekiyormuş spermlerin başında bizde o yokmuş:( tüp bebekte olsa bir miktar dölleyici özellik olmadı gerekiyormuş spermlerde. Maalesef yani tüp bebdk bile çaresiz bizim durymumuzda. Kullanılan bir kaç yöntem varmış elektrik yöntemi veriyorlarmış öğrenip bir de onları deneyeceğiz bakalım. Allah'tan ümit kesilmez ama çok ümit vermedi doktorlar.

Cnm sizin sorun neydi ?? Allah tan asla umut kisilmez cnm..

Back
X