- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Ayy canım inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim, inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canımAdet günümde iki idrar testi yaptım negatifti akşamına kanda 11.25 çıkmıştı . İnşlh bebeğin yoldadır canım
Boş dua et inşlh duaların kabul olur şu mübarek günlerdeAyy canım inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim, inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım
Sabah erkenden kan tahlili vericem canım inşallah pozitif çıkar ve mucizeme kavuşurum çünkü artık imkansız gibi geliyoBoş dua et inşlh duaların kabul olur şu mübarek günlerde
İnşlh pozitiftir canım. Umutsuzluğa kapılma gün doğmadan beler doğarSabah erkenden kan tahlili vericem canım inşallah pozitif çıkar ve mucizeme kavuşurum çünkü artık imkansız gibi geliyo
İnşallah canım Allah razı olsun bana dua et hamilelerin duası kabul olurmuş canımİnşlh pozitiftir canım. Umutsuzluğa kapılma gün doğmadan beler doğar
İnan hep dua ediyorum rabbim bana yaşattığını gözü yolda kadınlarada yaşat diye. Evladını koklamayı nasip etsin sana tez eldenİnşallah canım Allah razı olsun bana dua et hamilelerin duası kabul olurmuş canım
Agzın bal yesin kuzum Allah razı olsun yarın inşallah güzel haberi veririm inşallah canımİnan hep dua ediyorum rabbim bana yaşattığını gözü yolda kadınlarada yaşat diye. Evladını koklamayı nasip etsin sana tez elden
Negatif canım tahlilimİnan hep dua ediyorum rabbim bana yaşattığını gözü yolda kadınlarada yaşat diye. Evladını koklamayı nasip etsin sana tez elden
Üzülme canım adetten sonra sıkı çalışma ile bi daha ki ay inşlh müjden gelirNegatif canım tahlilimhemde adet oldum
İnşallah canım eşimde aynı fikirde inşallah diğer ay nasip olurÜzülme canım adetten sonra sıkı çalışma ile bi daha ki ay inşlh müjden gelir
İnşlh canım dua et adet oluyorsun. Bu büyük avantajİnşallah canım eşimde aynı fikirde inşallah diğer ay nasip olur
Onda problem yok Allah'a şükür ama 3-4 yıldır gebe kalamıyorum 2 kere de aşılama yaptırdımİnşlh canım dua et adet oluyorsun. Bu büyük avantaj
Eşinde falan sorun var mı kiOnda problem yok Allah'a şükür ama 3-4 yıldır gebe kalamıyorum 2 kere de aşılama yaptırdım
Yok canım yaa ikimizde de hiç problem yok ama nasip olmadı bi türlüEşinde falan sorun var mı ki
Olur inşlh sen inancını umudunu kaybetmeYok canım yaa ikimizde de hiç problem yok ama nasip olmadı bi türlü
İnşallah canım Allah razı olsunOlur inşlh sen inancını umudunu kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?