Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 hafta önce baktırmıştım ultrason da yoktu bişeyCnm benm iki hafta gecmsti ama hic teste ckmamsti snra olmstm zaten bence vardr ultrasondn bktn mi belki vardr
Bekliyorum zatenya sabırla bekleyeceksın yada söktürücü içeceksin ,
kan testi yapmadılar mı ultrasonda gözükmezki canım1 hafta önce baktırmıştım ultrason da yoktu bişey
1 hafta önce kanda negatif çıkmıştıkan testi yapmadılar mı ultrasonda gözükmezki canım
Yani iki hafta geçtikten sonra hamile olduğunu mu öğrendin?Cnm benm iki hafta gecmsti ama hic teste ckmamsti snra olmstm zaten bence vardr ultrasondn bktn mi belki vardr
Doktor ne dedi peki? Söktürücü vermedi mi?Yani iki hafta geçtikten sonra hamile olduğunu mu öğrendin?
yani 2 hafta gecikmeyle kanda negatif mi çıkmıştı.. Geç döllenme olabilir şimdilerde bi daha kan versen kesin sonucu öğrenebilirsin bence canım1 hafta önce kanda negatif çıkmıştı
3 hafta geçtiDoktor ne dedi peki? Söktürücü vermedi mi?
O muayenin de üstüne bir hafta geçmiş, bir daha gidin doktora isterseniz. 20günden fazla gecikmiş sonuçta...
Evet 2 hafta gecikmeyle negatiftiyani 2 hafta gecikmeyle kanda negatif mi çıkmıştı.. Geç döllenme olabilir şimdilerde bi daha kan versen kesin sonucu öğrenebilirsin bence canım
Yok cnm adet oldm onu dyrm kan yptn mıYani iki hafta geçtikten sonra hamile olduğunu mu öğrendin?
1 hafta önce yaptırdımYok cnm adet oldm onu dyrm kan yptn mı
Tekrar test yap istersenArkadsslar lutfen banada yardimci olurmusunuz bun16 gun once az kanamam oldu ovu testi yaptim pozitif cikti yani o gun yumurtlama oldu dun kan testi yaotirdim 0.100 cikti 3 gn gecti sizce gec dollenme olabilirmi normalde gunume bir hafta kala agrilarim baslardi hic agrimda yok kafam karisti cokta uzgunum lutfen bu konuda bi bilgisi yada tecrubesi olan varsa cevap yazsin
Canım senin durumun ne oldu regl oldun mu?Tekrar test yap istersen
Evet geç döllenme olabilir
Kaç gün geçti reglin