Adet gecikmesi

Acaba geç döllenme olabilir mi?

• Evet

OY: 1 33,3%
  • Hayır

OY: 2 66,7%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

bluees3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
2.019
410
53
3 hafta geçti hala regl olmadım test yapıyorum hafif silik çizgi çıkıyor kanda da negatif acaba geç döllenme mi:KK34:

Cnm benm iki hafta gecmsti ama hic teste ckmamsti snra olmstm zaten bence vardr ultrasondn bktn mi belki vardr

Arkadsslar lutfen banada yardimci olurmusunuz bun16 gun once az kanamam oldu ovu testi yaptim pozitif cikti yani o gun yumurtlama oldu dun kan testi yaotirdim 0.100 cikti 3 gn gecti sizce gec dollenme olabilirmi normalde gunume bir hafta kala agrilarim baslardi hic agrimda yok kafam karisti cokta uzgunum lutfen bu konuda bi bilgisi yada tecrubesi olan varsa cevap yazsin

Arkadsslar lutfen banada yardimci olurmusunuz bun16 gun once az kanamam oldu ovu testi yaptim pozitif cikti yani o gun yumurtlama oldu dun kan testi yaotirdim 0.100 cikti 3 gn gecti sizce gec dollenme olabilirmi normalde gunume bir hafta kala agrilarim baslardi hic agrimda yok kafam karisti cokta uzgunum lutfen bu konuda bi bilgisi yada tecrubesi olan varsa cevap yazsin
Tekrar test yap istersen
Evet geç döllenme olabilir
Kaç gün geçti reglin

3 gn benim normalde cok duzenli edetim diyemem ama 4 senedir istefigim icn genelde ovulasyon kiti kullaniyorm ve pozitifi gordgm gunden 14 gun sayiyordm hic sasmaz bekledim gun gelirdi adetim zaten agrilardan anlardm hasta olucami bu sefer hic bi belirti yok

Back
X