• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

looding

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2025
4
0
1
29
Kızlar 24 temmuzda regl oldum 28inde bitti ve 1 Ağustos testleri yapmaya başladım bikaç gün sonra silik çizgi gördüm üç dört gün sonra silik çizgiler geçti tek çizgi oldu şu an reglime 9 gün var hala pik göremedim hiç yumurtlamıyor olabilir miyim? ( geçen ay hsg çekildim iki tüpte açık, hormonlar normal, regli düzensizliğim var)

Kızlar 24 temmuzda regl oldum 28inde bitti ve 1 Ağustos testleri yapmaya başladım bikaç gün sonra silik çizgi gördüm üç dört gün sonra silik çizgiler geçti tek çizgi oldu şu an reglime 9 gün var hala pik göremedim hiç yumurtlamıyor olabilir miyim? ( geçen ay hsg çekildim iki tüpte açık, hormonlar normal, regli düzensizliğim var)
Canim testler bozuk olabilir belki

Bende en son 24 temmuzda adet olmuştum. 9 temmuzda pik gördüm . Geç gördüm hatta. Uzun zamandır Ovülasyon takip ediyorum. 3 kez hamile kaldım ilerlemedi. Yaklaşık 7 ay Ovülasyon takip ettim. 7 ayda sadece 1 ay yumurtlama göremeden adet oldum oda 45 günde çoook uzadı yani. Her ay yumurtlama olmayabilirmiş. Yılda 1 2 kez böyle olabilirmiziz ama siz teste her gün devam edin belli mi olur birden pik yapar

Back
X