Ovulasyon testi

looding

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2025
4
0
1
28
Kızlar 24 temmuzda regl oldum 28inde bitti ve 1 Ağustos testleri yapmaya başladım bikaç gün sonra silik çizgi gördüm üç dört gün sonra silik çizgiler geçti tek çizgi oldu şu an reglime 9 gün var hala pik göremedim hiç yumurtlamıyor olabilir miyim? ( geçen ay hsg çekildim iki tüpte açık, hormonlar normal, regli düzensizliğim var)

Kızlar 24 temmuzda regl oldum 28inde bitti ve 1 Ağustos testleri yapmaya başladım bikaç gün sonra silik çizgi gördüm üç dört gün sonra silik çizgiler geçti tek çizgi oldu şu an reglime 9 gün var hala pik göremedim hiç yumurtlamıyor olabilir miyim? ( geçen ay hsg çekildim iki tüpte açık, hormonlar normal, regli düzensizliğim var)
Canim testler bozuk olabilir belki

Ama paket bittikçe alıyorum tüm testlerim mi bozuk bişeyi yanlış yapıyorum bence ama neyi anlamadım. diğer adetimi olduktan ne zaman sonra başlamalıyım bu testlere
Genelde adet bittikten sonraki gun basliyorlar ilk idrarla mi yapion

Bende en son 24 temmuzda adet olmuştum. 9 temmuzda pik gördüm . Geç gördüm hatta. Uzun zamandır Ovülasyon takip ediyorum. 3 kez hamile kaldım ilerlemedi. Yaklaşık 7 ay Ovülasyon takip ettim. 7 ayda sadece 1 ay yumurtlama göremeden adet oldum oda 45 günde çoook uzadı yani. Her ay yumurtlama olmayabilirmiş. Yılda 1 2 kez böyle olabilirmiziz ama siz teste her gün devam edin belli mi olur birden pik yapar

Back
X