Adet gecikmesi

Umutol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
13
1
86
32
Merhaba arkadaşlar ben kan testi yaptırdım adetim gectikten 1 hafta sonra 0.00 çıktı üstünden 19 gün gecti hala adet olmadım adetim düzenliydi yardımcı olurmusunuz böyle bişey yaşayan varmı

Merhaba arkadaşlar ben kan testi yaptırdım adetim gectikten 1 hafta sonra 0.00 çıktı üstünden 19 gün gecti hala adet olmadım adetim düzenliydi yardımcı olurmusunuz böyle bişey yaşayan varmı
merhaba arkadaşım, adet oldun mu acaba? benimde sana benzer sorunum var. 16 kasımda adet olmam gerekiyordu henüz olmadım, 3 tane idrar testi yaptım negatif, kan hneüz vermedim, normalde hep düzenliydi adetim, bu sabah sol kasığımda sancı oldu sadece ara ara sonra geçti, senin nasıl şuan ?

Hayır daha olmadım kan testi de yaptım negatif cıktı ama hala olmadım

Bende son iki seferdir 25 gün geç görmeye başladım ve son 2 haftası adet olacakmışım gibi geçiyor

Bende son iki seferdir 25 gün geç görmeye başladım ve son 2 haftası adet olacakmışım gibi geçiyor
Aynı sorun bende de var hamile olmadığıma eminim normalde 28-30 günde adet oluyorum, en son adet tarihim 14 Aralık, bugün 36. Gün ve adet olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…