Adet gecikmesi

Elosaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
115
50
48
26
Merhaba kızlar benim geçen ay adetim 15 gün gecikti 25 Mayıs'ta oldum 30 Mayıs'ta bitti bu ay yine gecikti 3 gün oldu adet takvimiyle takip ediyorum geçen ay gebelik yoktu bu ay heyecanla inşallah gebelik vardır diye bekliyorum kasıklarımda ağrı var adet olucak gibi hissediyorum belimde ağrıyor ama hiçbir leke vs. yok kaç gün daha beklesem acaba

Sabah yapicam inşallah gebelik vardır adet olacakmisim gibi arada kasık ağrım oluyor mesela şuan midem bulanıyor acaba mide bulantısı psikolojik mi diyorum 4.gun oldu hala leke bile yok
Evet psikolojik. Erken başlamış

Benim mayısın 22 sinde en son adetim oldu yani 22 sinde başladı bu ay Haziran da 19 unda baslamasi lazımdı baslamadi ki benim adetim 28 günde bir olur mutlaka hiç ağrı bişey hissetmem günü gelince olurdu ama bu kez olmadı bekledim bekledim . Aradan 5 gün geçince idrarda test yaptım negatif çıktı bugün 11 gün oldu dktoea gittim kan testi yaptırdım yine negatif çıktı yumurtalıklar vesaire herşey temiz dedi hani gecikmesi için bı neden yok dedi bende niye gecikti o zaman dedim hormonlaeina bakmam lazım dedi adet söktürücü verdi bunu içinde adetin en geç 1 hafta içinde başlar dedi 3.gun gel bakalım hormonlaeina dedi bende kesin bilgi mi hamile değil miyim dedim yok değilsin kesin dedi ama bu adet söktürücü öyle bir ilaç ki gebeysen zarar vermiyor değilsen de düzene sokuyor dedi oyl edeyince tedirgin oldum içmek istemedim ancak yine de akşam içtim bı tane yani ama hala aklımda acaba var . Sizce nedendir ??? Biraz uzun oldu kusura bakmayın izlemedihim video bakmadigim site kalmadı

Bazı embriyolar geç ilerliuormus falan bir ay da belli oluyormus değişik değişik şeyler var kafam çok karıştı . Normal adet olacağım zaman hiç ağrım olmazdı benim ama bu kez gecikti ilk başlarda ağrım uoktu ama son bı kaç gündür şiddetli ağrıların oluyor anlam veremiyorum kimisi diyor yerleşme ağrısı kimisi diyor enfeksiyon varsa ondandir falan ney bir bilgi yok ilacı içmeden beklesem mi

Benimde durumum o şuan tamamen tam anlamıyla yaşadığımı anlatmışsın bende sebep bulamadım doktor stres olabilir dedi çocuk düşünüyorsanız vücut kendini ona hazırlıyordur dedi çok düzenli adet oluyordum Mayıs ve Haziran aylarında dengem dağıldı en son 30 Mayıs'ta bitti adetim ve hala olmadım ilacı içmekte istemiyorum ablam kullandı düzenimi iyice bozdu dedi napicam bilemiyorum

Bend içmedim bekliyorum ama yok yani hiç bir leke vs. Hatta ağrısı oldu olmam gereken günde benimde ama olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…