Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı günü gidicem. Ilk defa bu kadar geciktiKan testinde olsaydı çıkardı bence tekrar mı verseniz
Sonucunuz ne oldu ?Salı günü gidicem. Ilk defa bu kadar gecikti
Negatifti canım bu ay hamile kaldim.Sonucunuz ne oldu ?
Tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde . Benimde bu ay 16 gün gecikti geçen Pazartesi kan testi yaptım negatif çıktı .Negatifti canım bu ay hamile kaldim.
Benim sebepsizdi canım 20 gün gecikme. Doktor problem yok dedi. Doktora gittin muTebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde . Benimde bu ay 16 gün gecikti geçen Pazartesi kan testi yaptım negatif çıktı .
Bakalım ben de geçen ay 16 gün geciktm pcos yok bişey yok. 1 hafta gecikmisken test yaptım negatifti 1di değer. Şimdi soğan kürüne basladım adetime baya var bakalım.. 16 gün gecikmeden sonraki ay hamile kalmışsınız ne güzel nasip olsun inşallah bizlere deBenim sebepsizdi canım 20 gün gecikme. Doktor problem yok dedi. Doktora gittin mu
Canim hamile kalmadan önceki ay bende 20 gun geciktim kaç test kaç kan verme yok negatif. Çok yipranmistim doktor bi sebep goremiyorum gecikmende dedi söktürücü verdi icmeden adet oldum eve geldigim gibi. Sonra dedim esimede akışına birak düşünme sende yiprandim. Allahim nasibinde verir. Sonraki ay hamile kalmışım bi sefer de kaldığıma inanamadim. Ama ben bi kimyasal gecirdim önceden o zaman adetim duzensizdi gebelik öncesi doktora dediğimde rahim kendini gebelige hazırladığında da hafif duzensizlik olur demiştiBakalım ben de geçen ay 16 gün geciktm pcos yok bişey yok. 1 hafta gecikmisken test yaptım negatifti 1di değer. Şimdi soğan kürüne basladım adetime baya var bakalım.. 16 gün gecikmeden sonraki ay hamile kalmışsınız ne güzel nasip olsun inşallah bizlere de![]()
İnşallah sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsiniz, sizin adınıza çok sevindim.Canim hamile kalmadan önceki ay bende 20 gun geciktim kaç test kaç kan verme yok negatif. Çok yipranmistim doktor bi sebep goremiyorum gecikmende dedi söktürücü verdi icmeden adet oldum eve geldigim gibi. Sonra dedim esimede akışına birak düşünme sende yiprandim. Allahim nasibinde verir. Sonraki ay hamile kalmışım bi sefer de kaldığıma inanamadim. Ama ben bi kimyasal gecirdim önceden o zaman adetim duzensizdi gebelik öncesi doktora dediğimde rahim kendini gebelige hazırladığında da hafif duzensizlik olur demişti
İnsallah tüm kalbimle dua ediyorum rabbim en kısa zamanda nasip etsin.İnşallah sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsiniz, sizin adınıza çok sevindim.Ve kendim için de umutlandım son birkac aydır gecikmeler yaşıyorum. Umarım bu ay mucizem benimle olur.
![]()
Evet kist yok dedi hormonlara bakmak istedi Cuma günü özelde pahalı olduğu icin hormonlara baktıramadım 1 hafta kadar daha gelmezse test yapıcam tekrarBenim sebepsizdi canım 20 gün gecikme. Doktor problem yok dedi. Doktora gittin mu
İnşallah istediğin gibidir canım.Evet kist yok dedi hormonlara bakmak istedi Cuma günü özelde pahalı olduğu icin hormonlara baktıramadım 1 hafta kadar daha gelmezse test yapıcam tekrar
İnşAllah canım dua et benim içinİnşallah istediğin gibidir canım.![]()
Ederim tabi.İnşAllah canım dua et benim için![]()
Benimde 16 gün gecikmem var kist yok dedi doktor niye böyle oluyor anlamadımBakalım ben de geçen ay 16 gün geciktm pcos yok bişey yok. 1 hafta gecikmisken test yaptım negatifti 1di değer. Şimdi soğan kürüne basladım adetime baya var bakalım.. 16 gün gecikmeden sonraki ay hamile kalmışsınız ne güzel nasip olsun inşallah bizlere de![]()
Hızlı kilo alıp verme vs de etkiliyormus. Psikolojik de etkiliyormus.Benimde 16 gün gecikmem var kist yok dedi doktor niye böyle oluyor anlamadım