Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaslar benim normalde adetim hep duzenlidir 30 gunde bir olur bu ay adettim 7 gun gecikti meme uclarim koyulasti ve bide idrarimda bulutsu tortu varhala gelmediler dun clearbluer test yaptim negativ cikti sizce nedir lutfen biri bana yardimci olsun.
Selam arkadaslar benim normalde adetim hep duzenlidir 30 gunde bir olur bu ay adettim 7 gun gecikti meme uclarim koyulasti ve bide idrarimda bulutsu tortu varhala gelmediler dun clearbluer test yaptim negativ cikti sizce nedir lutfen biri bana
Ya yilardir istiyoruz ama olmadi bu ay bi tuafim dijital testlerden yapti 7 gun gecmesine ragmen negativ cikti ama karnim sis goguslerimde oyle hata karnimi icime cekemiyorum kafam cok karisik
Ya yilardir istiyoruz ama olmadi bu ay bi tuafim dijital testlerden yapti 7 gun gecmesine ragmen negativ cikti ama karnim sis goguslerimde oyle hata karnimi icime cekemiyorum kafam cok karisik
Belki idrar yollarında bi enfeksiyon vardır ama üzülme çözülmiycek bişey değildir hep güzellikler umutlarımızı yitirdiğimizde geliyor inşallah seninde mucizen gelir umudunu yitirme lütfen çok yardımcı olamasamda birazcık teselli vermek istedim
Belki idrar yollarında bi enfeksiyon vardır ama üzülme çözülmiycek bişey değildir hep güzellikler umutlarımızı yitirdiğimizde geliyor inşallah seninde mucizen gelir umudunu yitirme lütfen çok yardımcı olamasamda birazcık teselli vermek istedim