Adet gecikmesi

Tugbayram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
7
2
1
34
Selam arkadaslar benim normalde adetim hep duzenlidir 30 gunde bir olur bu ay adettim 7 gun gecikti meme uclarim koyulasti ve bide idrarimda bulutsu tortu varhala gelmediler dun clearbluer test yaptim negativ cikti sizce nedir lutfen biri bana yardimci olsun.

Selam arkadaslar benim normalde adetim hep duzenlidir 30 gunde bir olur bu ay adettim 7 gun gecikti meme uclarim koyulasti ve bide idrarimda bulutsu tortu varhala gelmediler dun clearbluer test yaptim negativ cikti sizce nedir lutfen biri bana
Gebelik mi düşünüyosunuz eğer düşünüyosanız yarın sabah tekrar yapın sonra kafam rahat etsin derseniz kan verin

Gebelik mi düşünüyosunuz eğer düşünüyosanız yarın sabah tekrar yapın sonra kafam rahat etsin derseniz kan verin
Ya yilardir istiyoruz ama olmadi bu ay bi tuafim dijital testlerden yapti 7 gun gecmesine ragmen negativ cikti ama karnim sis goguslerimde oyle hata karnimi icime cekemiyorum kafam cok karisik

Ya yilardir istiyoruz ama olmadi bu ay bi tuafim dijital testlerden yapti 7 gun gecmesine ragmen negativ cikti ama karnim sis goguslerimde oyle hata karnimi icime cekemiyorum kafam cok karisik
Isterseniz bi kan verin idrar konusunda bi fikrim yok inşallah gebeliktir 🙏bende çok istiyorum bebek

Insallah canim benim pek umudum yok ama bi yandanda korkuyorum acaba baska biseyse diye
Belki idrar yollarında bi enfeksiyon vardır ama üzülme çözülmiycek bişey değildir hep güzellikler umutlarımızı yitirdiğimizde geliyor inşallah seninde mucizen gelir umudunu yitirme lütfen çok yardımcı olamasamda birazcık teselli vermek istedim 🌸

Belki idrar yollarında bi enfeksiyon vardır ama üzülme çözülmiycek bişey değildir hep güzellikler umutlarımızı yitirdiğimizde geliyor inşallah seninde mucizen gelir umudunu yitirme lütfen çok yardımcı olamasamda birazcık teselli vermek istedim 🌸
Cok saol cnm rabim tum isteyenlere nasio etsin🤲

Merhaba , idrar yollarında enfeksiyon olması adeti geciktiriyor mu ?

Onun hakkında bi bilgim yok ama üstteki mesajı idrarında bulutlanma ve tortu var dedi gebelik degilse enfeksiyon olmuştur belki dedim
Hımm anladım canım. Benimde adetim 2 gündür gecikti . Normalde hiç gecikmezdi günü gününe gelirdi. Kaset testlerden yaptım negatif çıkıyor. Acaba dedim enfeksiyondan dolayımı gecikiyor. O yüzden sizede sorayım dedim.

Hımm anladım canım. Benimde adetim 2 gündür gecikti . Normalde hiç gecikmezdi günü gününe gelirdi. Kaset testlerden yaptım negatif çıkıyor. Acaba dedim enfeksiyondan dolayımı gecikiyor. O yüzden sizede sorayım dedim.
Hmm anladım canım belki mucizenden dolayı olmuştur geçikmen daha kendini göstermiyodur inşallah öyledir 🙏🌸belirtin var mı başka

Back
X