Adet Gecikmesi

tugceonay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
54
21
38
28
Merhaba arkadaşlar, 16 gün adetim gecikti. Nisan ayında yasmin kullanıyordum bıraktım bugüne kadar bir sıkıntı olmadı bu ay yeni işe başladım biraz stres sıkıntı mı oldu bilmiyorum gecikti. Biontech aşısı oldum geçen ay adetim bittiğinde ondan mı oldu acaba diye sorgulamaya başladım. Şöyle 4 adet hamilelik testi yaptım sonuç negatif. Bir kan vereceğim onda da yeni işe başladığım için izin almam sıkıntı. Artık özele gideceğim mecburen.. Ama bu hamilelik testlerinde negatif çıktı bir nebze içim rahat birde korunmasız bir ilişki yaşamadım yine de tedirginim. Size bi danışayım dedim

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız, birde bu eczaneden aldığımız testler bana doğru gibi geliyor 😂

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız, birde bu eczaneden aldığımız testler bana doğru gibi geliyor 😂
Ben bir tane test yaptım negatif çıktı regl bir hafta gecikince. Ben de korunmasız ilişki yaşamadım hatta isteyerek bile değildi. Bu ay ikinci doz biontech oldum şuan 13.günüm adet hala olamadım. Sizin durumunuzu merak ettim,nedir son durumunuz acaba?

Ben bir tane test yaptım negatif çıktı regl bir hafta gecikince. Ben de korunmasız ilişki yaşamadım hatta isteyerek bile değildi. Bu ay ikinci doz biontech oldum şuan 13.günüm adet hala olamadım. Sizin durumunuzu merak ettim,nedir son durumunuz acaba?
Biraz geç gördüm kusura bakmayın. Aşıdan kaynaklı olmuş olabilir, 18.gün adet oldum. Tam 17 gün gecikti benimde. Adetim bitince de tekrar 2.doz aşımı oldum umarım bu sefer böyle bi durum yaşanmaz. Ama kesinlikle civanperçemi çayı yapıp içmelisiniz, ben 4 gün kullandım adet oldum hemen akabinde..

Biraz geç gördüm kusura bakmayın. Aşıdan kaynaklı olmuş olabilir, 18.gün adet oldum. Tam 17 gün gecikti benimde. Adetim bitince de tekrar 2.doz aşımı oldum umarım bu sefer böyle bi durum yaşanmaz. Ama kesinlikle civanperçemi çayı yapıp içmelisiniz, ben 4 gün kullandım adet oldum hemen akabinde..
Ben bugün,tam 15.günde oldum. İlk doz Biontech 3 gün geciktirme yapmıştı. İkinci doz daha fazla geciktirme yaptı,tam 15 gün. Ben kabuklu ve kabuksuz soğanı sıcak suyla birlikte kaynattım. Ilıyınca da içtim. Soğan küründen sonraki gün yani bugün sonunda kanamam başladı..

Bende de öyle bir durum olursa muhakkak deneyeceğim umarım düzene girer, çok sıkıntılı bir durum gerçekten 😢

Back
X