• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay herkeste adet gecikmesi var mı mevsimsel bir gecikme mi sizce

Doğal yoldan hamile kalma ihtimalim mucize gibi bir şey.2 buçuk yıldır bir kez bile hamile kalmadım.47 yaşındayım bu yüzden hamilelik aklımdan geçmiyor.Normalde 25 -30 günde adet oluyorum.Bu ay çok ilaç kullandım.Ondan gecikti.Biraz daha bekleyeceğim olmazsa doktora giderim
Benim de doğal yoldan hamile kalmam mucize doktor dedi bana bunu doğal yolla olmaz olursa mucize diye hatta tüp bebek sürecine girdik genetik test sonucu bekliyoruz ona göre transfer olucaktım kasımda ama ben yine de adetim geciktikçe umutlanıyorum acaba bir mucize olur mu diye

Benim de doğal yoldan hamile kalmam mucize doktor dedi bana bunu doğal yolla olmaz olursa mucize diye hatta tüp bebek sürecine girdik genetik test sonucu bekliyoruz ona göre transfer olucaktım kasımda ama ben yine de adetim geciktikçe umutlanıyorum acaba bir mucize olur mu diye
Rabbimin katında her şey mümkün.O dilerse her şey olur.İnşallah doğal yoldan o mucize gerçekleşir ki zaten transfer aşamasına geçmişsiniz .Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah 🙏🌸

Ay herkeste aynı gecikme var anlamadım gitti umutlanıyorum ama korkuyorumda yarın test yapmıcam bakalım ne çıkacak

Bu umut etme beklenti içine girme olayını napacagız kızlar herkes düşünmemek daha iyi bekleme vs diyor erken öğrenme diyor unut diyor yani yapan nasıl yapıyor ben beceremiyorum var mı tavsiyesi olan

Back
X