Üye olun pınar hanım ? Üye olmadan yazamazsınız zaten.Üyeliğin yok yazamıyorum
Adet düzensizliğim var bu yüzdenHangi mantıkla bunu yaptınız acaba?
Benim de var daha bu ay tarlusalla yine adet oldum . Fakat günde 2 kere içilen bir hap bu . Neden 4 unu birden içtiniz ki ?Adet düzensizliğim var bu yüzden
Hımm o zaman kesinlikle düzene girer bekleyin. Ama baktınız ki düzelmedi bir de ilacın hepsini içmeyi deneyinAdet düzensizliğim var bu yüzden
Evet4 tane ilaci aynı anda mı içtiniz ?
Sebeb aramak yerine bilginiz varsa bilgi verseniz nasıl olur acabaBenim de var daha bu ay tarlusalla yine adet oldum . Fakat günde 2 kere içilen bir hap bu . Neden 4 unu birden içtiniz ki ?
Bilgin yoksa boş yapmayın gece geceHımm o zaman kesinlikle düzene girer bekleyin. Ama baktınız ki düzelmedi bir de ilacın hepsini içmeyi deneyin
E söylüyorum işte günde 2 kere kullanılan bir ilaç. Fazlasını kullandiysaniz zararSebeb aramak yerine bilginiz varsa bilgi verseniz nasıl olur acaba
Bilgi veriyoruz zaten siz anlamıyorsunuz benceSebeb aramak yerine bilginiz varsa bilgi verseniz nasıl olur acaba
Daha açık konuşsanız mi acabaBilgi veriyoruz zaten siz anlamıyorsunuz bence
Nasıl bir zararE söylüyorum işte günde 2 kere kullanılan bir ilaç. Fazlasını kullandiysaniz zarar
Öncelikle üslubuna dikkat et bence. Bunu hangi mantıkla yaptığınızı soruyoruz. İçilmemesi gerektiğini biliyorsunuzdur daha ne gibi bir bilgi bekliyorsunuz acabaBilgin yoksa boş yapmayın gece gece
Kusura bakmayınÖncelikle üslubuna dikkat et bence. Bunu hangi mantıkla yaptığınızı soruyoruz. İçilmemesi gerektiğini biliyorsunuzdur daha ne gibi bir bilgi bekliyorsunuz acaba
Her zaman yorum yapanlar sivri dilli ve üslupsuz gelirdi şimdi ise konu açan kişi . Gerçekten cevap yazmaya değmezÖncelikle üslubuna dikkat et bence. Bunu hangi mantıkla yaptığınızı soruyoruz. İçilmemesi gerektiğini biliyorsunuzdur daha ne gibi bir bilgi bekliyorsunuz acaba
Aynen değmezHer zaman yorum yapanlar sivri dilli ve üslupsuz gelirdi şimdi ise konu açan kişi . Gerçekten cevap yazmaya değmez
Doktorsitesine yazın sorun. Bir doktorun cevaplaması sizin açınızdan daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?