Üye olun pınar hanım ? Üye olmadan yazamazsınız zaten.Üyeliğin yok yazamıyorum
Sebeb aramak yerine bilginiz varsa bilgi verseniz nasıl olur acaba
Bilgin yoksa boş yapmayın gece gece
Şuan gidemem kimse yok yanımda ara da yok hastahane uzakAcile gidip durumu açıklayın.
Rica ediyorum normal konuşun ben kişiden özütünü diledimYavaş gel ablacım sen bi.
Bu üslupla çok uzun ömrün yok burda.
4 tane ilacı aynı anda yutan bir insana sorulacak ilk soru "neden"dir.
Doktora gitseniz o da nedenini sorgular.
Yaptığınız çok akıllı başlı bi işmiş gibi atar gider yapmayın burda.
Çok doluysanız burdaki boşlardan medet ummayın.
Hanımefendi gibi dert anlatacaksaniz anlatırsınız. Beceremiyorsanız ben size öğretecek birini tanıyorum.Mune
Üyeliğin yok yazamıyorumDoktorsitesine yazın sorun. Bir doktorun cevaplaması sizin açınızdan daha iyi olur.
O zaman yoğurt ye kötü hissedersen ambulansı ara. 4 tane ilaç içmek hiç mantıklı değil.Şu
Şuan gidemem kimse yok yanımda ara da yok hastahane uzak
Nasıl bir zararı olur onun hakkında bilginiz var mı acabaO zaman yoğurt ye kötü hissedersen ambulansı ara. 4 tane ilaç içmek hiç mantıklı değil.
Hayır bilgim yok . Doktor bir tanıdığın varsa ona sorabilirsin .Nasıl bir zararı olur onun hakkında bilginiz var mı acaba
Hayır bilgim yok . Doktor bir tanıdığın varsa ona sorabilirsin
Farkındayım ama midem bılanıyır ve kötü yorum kanul edemiyorımÜslubunuz çok kotu
Zehirlenme hattı var orayı arayıp bilgi alabilirsiniz ama hala aktifmi yada numarası ne bilmiyorum
Üye olun pınar hanım ? Üye olmadan yazamazsınız zaten.Üyeliğin yok yazamıyorum
Farkındayım ama midem bılanıyır ve kötü yorum kanul edemiyorım
Bilmiyorum psikolojim bozuk tedavi görüyorum şuan zaten benTamamda herkes size yardım için yazmış sanki ilaci biz icirdik gibi yaziyorsunuz özür dilemeseydiniz ben cvp yazmazdım
Zehirlenme hattı diye aratıp oradan bilgi alın inşallah aktifdir
Ve evet ne düşünduyseniz çok saçma olmuş gerekirse 112 ile gidin zehirlenme müdahalesiz sakinleşmez kotulesirseniz ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?