adet gecikmesi

aydnclkr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
2
0
1
34
kızlar merhaba ben 3 yıllık evliyim. son bi senedir çocuk düşünmeye başladık fakat bunun için büyük bir çabamız yoktu yani yumurtlama takibi falan yapmıyorduk. çok düzenli regl gören biriyim herhangi bir kistim veya miyomum da yoktu bu zamana kadar. mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim mayıs ayından sonra artık çocuk fikri daha çok kafamıza oturmaya başladı. Fakat hayatımda ilk kez bu ay kadın doğum doktorum yumurta takibi yapalım dedi ve yumurta takibi yaptık bu ay ovülasyonum gerçekleşmedi ( büyük ihitmalle kafama taktım ve stres yaptım) çünkü daaha önce her ay reglmin bitimine kasık ğrılarım ve 1-2 gün akıntım olurdu yumurtamın çatladığını o şekilde anlaybiliyordum. bu ay olmadı ve ilk kez reglim 12-13 gün gecikti ve 13.günden sonra duphaston kullandım ve dün bitirdim, regl olmayı bekliyorum. benim durumu mu yaşayan ve bana bir tavsiyesi olacak biri var mı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…