Adet gecikmesi

Huzuruvuslat

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
23
10
18
28
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var adetim normalde çok düzenidir 2 aydır gecikiyor geçen ay 17 gün gecikti beta negatif falan derken neyse sonra adet gördüm .
Bu ay yine 13 gün gecikti gittim kan verdim perşembe günü simır aldı muayene de iken.
Sonuca baktım yine 0.100 yani negatif.
Eve geldiğimde hafif kanama oldu normalde internette simır lekelnme gibi kanama olur diyor.
Ben önce adet oldum sandım sonra 2 3 defa sildim peçeteye geldi
Akşam baktım bidaha gelmiş.
Dedim kesin adetim sonra daha hiç gelmedi
Kesildi.
Acaba simırdan dolayımı yoksa yerleşme mi ümitlenmek istemiyorum 2 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor napsam bilemedim bir daha mı kan versem

Smear nedeniyle gelmiş olabilir, 13 gün gecikmede testte muhakkak çıkardı, 2 yıldır korunmasız mı yaşıyorsunuz ilişkinizi? Eğer 1 yılı aşkın süredir korunmasız ilişkiye rağmen olmuyorsa bir doktorunuzla görüşün. Yeni yıl bebeğinizi de getirir umarım

Evet 2 yıldır korunmasız ve çok yıprandım.
Çok gittim dr lara hepsi tüp bebek öneriyor ama ben istemiyorum demekki zamanı değil hayrlı değil.
Bende sadece yumurta tembelliği var eşimde de bende de Bi sorun yk başka

Yaa kimisi geç döllenme olabiliyor diyor korunmadığım için normalde ilişkiden 10 gün sonra falan çıkar diyorlar bilemedim söktürücü kullansam mı

Bende polikistik over var eşimde de sperm azlığı biz de tedavi istemedik 6 yıl korunmadık sonunda mucize gerçekleşti demekki zamanı şimdiymiş. Geç döllenme oldu bende son adet tarihin 29 Ağustos'ta 3 Eylül'de silik çizgi ile öğrendim beta çok düşüktü bence tekrar test verin ona göre adet söktürücü kullanın

Ya herkes diyo geç döllenme olsa belli olurdu falan dr da. Şimdi 14 gün gecikti yine de yapayım mı yani geçen hafta perşembe negatif ti kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…