Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gecikmesi varsa her zaman ihtimal vardır. Bir test yapınMerhabalar biz 15 aydır bebek istiyoruzbu ay adetim 4 gün gecikti ve 4 gündür ara ara regl sancısı yaşıyorum ama olmadı. henüz test yapmadım. Adet gecikmesinden başka hiç bir belirtim yok böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Evet doğru diyorsunuz ama bundan bir kaç ay önce de 10 gün gecikip adet olmuştum ve kaç kere test yaptım tabi ki negatif çıkmıştıAdet gecikmesi varsa her zaman ihtimal vardır. Bir test yapın
Olsun, sonuçta kaybedecek bir şeyiniz yok. Test yapıp anlarsınız ne olduğunu. Hemen olumsuz düşünmeyin. Belki olmuştur bu kezEvet doğru diyorsunuz ama bundan bir kaç ay önce de 10 gün gecikip adet olmuştum ve kaç kere test yaptım tabi ki negatif çıkmıştı![]()
İnşallah olmuştur :) çok fazla göğüs hassasiyetim de var ama ben regl olacağım zamanlar o hep olur o yüzden onu gebeliğe yoramadımOlsun, sonuçta kaybedecek bir şeyiniz yok. Test yapıp anlarsınız ne olduğunu. Hemen olumsuz düşünmeyin. Belki olmuştur bu kez![]()
Hadi bir test yapın, ben de merak ettimİnşallah olmuştur :) çok fazla göğüs hassasiyetim de var ama ben regl olacağım zamanlar o hep olur o yüzden onu gebeliğe yoramadım
Pazartesi yapmayı düşünüyorumHadi bir test yapın, ben de merak ettim![]()
Benim de 11 ay bitti. Hsg çektirdim, günü gününe adet olurum. Eşim de test verdi. İkimizde de bir sıkıntı yok ama hâlâ olmadı. O yüzden nasip diyorum. Her şeyin bir zamanı var. Hakkınızda hayırlısı olsun sizin de. Test yapınca sonuç negatif olursa üzülmemeye çalışın, vardır bir hayır diyin. Her şey gönlünüzce olsunPazartesi yapmayı düşünüyorum15 aydır kaç defa umutlanıp test yaptım inanın her defasında negatifi görmek o kadar kötü ki :/
Sonucu buraya mutlaka yazıcamBenim de 11 ay bitti. Hsg çektirdim, günü gününe adet olurum. Eşim de test verdi. İkimizde de bir sıkıntı yok ama hâlâ olmadı. O yüzden nasip diyorum. Her şeyin bir zamanı var. Hakkınızda hayırlısı olsun sizin de. Test yapınca sonuç negatif olursa üzülmemeye çalışın, vardır bir hayır diyin. Her şey gönlünüzce olsunSonucu mutlaka haber verin
![]()
Hayırlısı olsun.Sonucu buraya mutlaka yazıcamevet zamanını bekliyor nasip diyoruz ama insanız işte ufacık bir şey olsa bile ümitleniyoruz. Bizde göründük bir sorun yok. AMA İlaçlı rahim filmi Çektirmedim bilmiyorum zamana bırakıp beklemek istedim. Böyle hastane işleri olunca ben daha çok stres yapıp korkuyorum çünkü
![]()
İnşallah bakalımHayırlısı olsun.Ama eğer sonucunuz negatif ise bir hsg çektirin. En azından daha fazla zaman kaybetmemiş olursunuz
Siz ne zaman evlenmiştinizHayırlısı olsun.Ama eğer sonucunuz negatif ise bir hsg çektirin. En azından daha fazla zaman kaybetmemiş olursunuz
1 buçuk sene olduSiz ne zaman evlenmiştiniz
Olabiliyor demek ki bu süreç normal , bir şeyi çok isteyince hemen olmuyor işte :) nasip kısmet Allah sizin de gönlünüze göre versin1 buçuk sene oldu
Merhaba sizde hsg sonrası bir gelişme oldu muSonucu buraya mutlaka yazıcamevet zamanını bekliyor nasip diyoruz ama insanız işte ufacık bir şey olsa bile ümitleniyoruz. Bizde göründük bir sorun yok. AMA İlaçlı rahim filmi Çektirmedim bilmiyorum zamana bırakıp beklemek istedim. Böyle hastane işleri olunca ben daha çok stres yapıp korkuyorum çünkü
![]()