Adet gecikmesi

No123

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
185
19
18
30
Merhabalar biz 15 aydır bebek istiyoruz :( bu ay adetim 4 gün gecikti ve 4 gündür ara ara regl sancısı yaşıyorum ama olmadı. henüz test yapmadım. Adet gecikmesinden başka hiç bir belirtim yok böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Merhabalar biz 15 aydır bebek istiyoruz :KK43: bu ay adetim 4 gün gecikti ve 4 gündür ara ara regl sancısı yaşıyorum ama olmadı. henüz test yapmadım. Adet gecikmesinden başka hiç bir belirtim yok böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Adet gecikmesi varsa her zaman ihtimal vardır. Bir test yapın

Evet doğru diyorsunuz ama bundan bir kaç ay önce de 10 gün gecikip adet olmuştum ve kaç kere test yaptım tabi ki negatif çıkmıştı :KK43:
Olsun, sonuçta kaybedecek bir şeyiniz yok. Test yapıp anlarsınız ne olduğunu. Hemen olumsuz düşünmeyin. Belki olmuştur bu kez 🥰

Olsun, sonuçta kaybedecek bir şeyiniz yok. Test yapıp anlarsınız ne olduğunu. Hemen olumsuz düşünmeyin. Belki olmuştur bu kez 🥰
İnşallah olmuştur :) çok fazla göğüs hassasiyetim de var ama ben regl olacağım zamanlar o hep olur o yüzden onu gebeliğe yoramadım

İnşallah olmuştur :) çok fazla göğüs hassasiyetim de var ama ben regl olacağım zamanlar o hep olur o yüzden onu gebeliğe yoramadım
Hadi bir test yapın, ben de merak ettim 😊

Pazartesi yapmayı düşünüyorum 🙏🥹 15 aydır kaç defa umutlanıp test yaptım inanın her defasında negatifi görmek o kadar kötü ki :/
Benim de 11 ay bitti. Hsg çektirdim, günü gününe adet olurum. Eşim de test verdi. İkimizde de bir sıkıntı yok ama hâlâ olmadı. O yüzden nasip diyorum. Her şeyin bir zamanı var. Hakkınızda hayırlısı olsun sizin de. Test yapınca sonuç negatif olursa üzülmemeye çalışın, vardır bir hayır diyin. Her şey gönlünüzce olsun 💖 Sonucu mutlaka haber verin 😊

Benim de 11 ay bitti. Hsg çektirdim, günü gününe adet olurum. Eşim de test verdi. İkimizde de bir sıkıntı yok ama hâlâ olmadı. O yüzden nasip diyorum. Her şeyin bir zamanı var. Hakkınızda hayırlısı olsun sizin de. Test yapınca sonuç negatif olursa üzülmemeye çalışın, vardır bir hayır diyin. Her şey gönlünüzce olsun 💖 Sonucu mutlaka haber verin 😊
Sonucu buraya mutlaka yazıcam🙏 evet zamanını bekliyor nasip diyoruz ama insanız işte ufacık bir şey olsa bile ümitleniyoruz. Bizde göründük bir sorun yok. AMA İlaçlı rahim filmi Çektirmedim bilmiyorum zamana bırakıp beklemek istedim. Böyle hastane işleri olunca ben daha çok stres yapıp korkuyorum çünkü :(

Sonucu buraya mutlaka yazıcam🙏 evet zamanını bekliyor nasip diyoruz ama insanız işte ufacık bir şey olsa bile ümitleniyoruz. Bizde göründük bir sorun yok. AMA İlaçlı rahim filmi Çektirmedim bilmiyorum zamana bırakıp beklemek istedim. Böyle hastane işleri olunca ben daha çok stres yapıp korkuyorum çünkü :KK43:
Hayırlısı olsun. 🤲🏻✨Ama eğer sonucunuz negatif ise bir hsg çektirin. En azından daha fazla zaman kaybetmemiş olursunuz

Sonucu buraya mutlaka yazıcam🙏 evet zamanını bekliyor nasip diyoruz ama insanız işte ufacık bir şey olsa bile ümitleniyoruz. Bizde göründük bir sorun yok. AMA İlaçlı rahim filmi Çektirmedim bilmiyorum zamana bırakıp beklemek istedim. Böyle hastane işleri olunca ben daha çok stres yapıp korkuyorum çünkü :KK43:
Merhaba sizde hsg sonrası bir gelişme oldu mu

Back
X