Adet geçikmesi

MayaOn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
83
23
38
37
Döndüm 33 ama 39 gündeyim adet olmadım test yaptım negatif daha erken mi acaba yoksa grip oldum o yüzden mi gecikti yumurtlama da 1 gün değerlendirdik sadece

Döndüm 33 ama 39 gündeyim adet olmadım test yaptım negatif daha erken mi acaba yoksa grip oldum o yüzden mi gecikti yumurtlama da 1 gün değerlendirdik sadece
Canm gec dollenme olabilir adetlerin duzensiz ise yumurtlamanda gec olmus olabilir, yumurtlama tarihin neydi?

Hem uygulama hem artık vucut belli ediyor uzun süredir çocuk istiyorum da
Anladim bir hafta gecikme böyle surekli olmamaksizin normal,
Ama geç dollenmede olabilir, grip olmssnz oda etkiler ilac kullaniyosmnz? Birde cok istediginzden stres engeller cnm ama insallah gec dollenmedir hamilesindir

Merhaba sperm hücreleri 5-7 gun kadar canli kalıyormuş iliskiden sonra kanama oldu adet mi regl mi bilmiyorum emin değilim bu kanamadan sonra döllenme olur mu

Bir arkadaşım da aynısı oldu adetten sonra olabiliyormuş
Iliski 19 kasim oldu 21 kasim ella kullanıldı tarlusal kullanmaya da devam ettim 19 kasımdan kalan sperm hücreleri 5gun falan yaşıyormuş 24 kasımda kanama oldu 5 günlük 23 kasımdan sonra 19 kasimda ki iliskiden canli kalan sperm hücrelerinden dollenme olabilir mi kanama olurken

Hmm yumurtlamadan 14. Gün geçmiş, uygulamadanmi yumurtlama gününü takip ettin
Iliski 19 kasim oldu 21 kasim ella kullanıldı tarlusal kullanmaya da devam ettim 19 kasımdan kalan sperm hücreleri 5gun falan yaşıyormuş 24 kasımda kanama oldu 5 günlük 23 kasımdan sonra 19 kasimda ki iliskiden canli kalan sperm hücrelerinden dollenme olabilir mi kanama olurken

Bu kadarını bilemem ama adeti bitmeden iliski oldu arkadaşımda hamile kaldı sizin farklı olabilir inşallah gebelik vardır

Merhaba bende adet gecikmesi yaşıyorum bu zamana kadar hiç gecikme yaşamadım hep günü güne ve çok şiddetli ağrılı olur adetim normalde 31 Aralık Pazar günü olmam gerekiyordu ama hiçbir adet belirtim yok bugün gecikmemin 4. Günü dün ve bugün kaset test yaptım ama sonuç maalesef negatif birde dün kasığımda sağ tarafımda çok ince bir sızı vardı ama hiç adet ağrıma benzemiyordu biraz uzaninca da geçti sizce normal bir gecikme mi böyle negatif görüp sonradan pozitife dönen var mı paylaşırsanız çok sevinirim

Merhaba bende adet gecikmesi yaşıyorum bu zamana kadar hiç gecikme yaşamadım hep günü güne ve çok şiddetli ağrılı olur adetim normalde 31 Aralık Pazar günü olmam gerekiyordu ama hiçbir adet belirtim yok bugün gecikmemin 4. Günü dün ve bugün kaset test yaptım ama sonuç maalesef negatif birde dün kasığımda sağ tarafımda çok ince bir sızı vardı ama hiç adet ağrıma benzemiyordu biraz uzaninca da geçti sizce normal bir gecikme mi böyle negatif görüp sonradan pozitife dönen var mı paylaşırsanız çok sevinirim
Merhabalar inşallah gelebeliktir ama bence adet geliyor olabilir çünkü bende öyle sandım ama yumurtlama gec olmuş benim gebelik sandim ama adet oldum

Umarım gebeliktir 🙏 yarın sabah kan testi yaptırmak istiyorum ama içimde bir korkuda var ya olmazsa diye

Back
X