Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm gec dollenme olabilir adetlerin duzensiz ise yumurtlamanda gec olmus olabilir, yumurtlama tarihin neydi?Döndüm 33 ama 39 gündeyim adet olmadım test yaptım negatif daha erken mi acaba yoksa grip oldum o yüzden mi gecikti yumurtlama da 1 gün değerlendirdik sadece
Düzenliyor 33 günde bor hep oluyordum 10 Aralık yumurtlama olduğu gündüCanm gec dollenme olabilir adetlerin duzensiz ise yumurtlamanda gec olmus olabilir, yumurtlama tarihin neydi?
Hmm yumurtlamadan 14. Gün geçmiş, uygulamadanmi yumurtlama gününü takip ettinDüzenliyor 33 günde bor hep oluyordum 10 Aralık yumurtlama olduğu gündü![]()
Hem uygulama hem artık vucut belli ediyor uzun süredir çocuk istiyorum daHmm yumurtlamadan 14. Gün geçmiş, uygulamadanmi yumurtlama gününü takip ettin
Anladim bir hafta gecikme böyle surekli olmamaksizin normal,Hem uygulama hem artık vucut belli ediyor uzun süredir çocuk istiyorum da
Merhaba sperm hücreleri 5-7 gun kadar canli kalıyormuş iliskiden sonra kanama oldu adet mi regl mi bilmiyorum emin değilim bu kanamadan sonra döllenme olur muDöndüm 33 ama 39 gündeyim adet olmadım test yaptım negatif daha erken mi acaba yoksa grip oldum o yüzden mi gecikti yumurtlama da 1 gün değerlendirdik sadece
Ben de kanama olmadıMerhaba sperm hücreleri 5-7 gun kadar canli kalıyormuş iliskiden sonra kanama oldu adet mi regl mi bilmiyorum emin değilim bu kanamadan sonra döllenme olur mu
Merhaba sperm hücreleri 5-7 gun kadar canli kalıyormuş iliskiden sonra kanama oldu adet mi regl mi bilmiyorum emin değilim bu kanamadan sonra döllenme olur muık az ise
Herkeste olmuyormuş zaten benim sorduğum kanamadan sonra 5 günlük sperm hücresi döllenme yapabilir miBen de kanama olmadı
Bir arkadaşım da aynısı oldu adetten sonra olabiliyormuşHerkeste olmuyormuş zaten benim sorduğum kanamadan sonra 5 günlük sperm hücresi döllenme yapabilir mi
Iliski 19 kasim oldu 21 kasim ella kullanıldı tarlusal kullanmaya da devam ettim 19 kasımdan kalan sperm hücreleri 5gun falan yaşıyormuş 24 kasımda kanama oldu 5 günlük 23 kasımdan sonra 19 kasimda ki iliskiden canli kalan sperm hücrelerinden dollenme olabilir mi kanama olurkenBir arkadaşım da aynısı oldu adetten sonra olabiliyormuş
Iliski 19 kasim oldu 21 kasim ella kullanıldı tarlusal kullanmaya da devam ettim 19 kasımdan kalan sperm hücreleri 5gun falan yaşıyormuş 24 kasımda kanama oldu 5 günlük 23 kasımdan sonra 19 kasimda ki iliskiden canli kalan sperm hücrelerinden dollenme olabilir mi kanama olurkenHmm yumurtlamadan 14. Gün geçmiş, uygulamadanmi yumurtlama gününü takip ettin
Bu kadarını bilemem ama adeti bitmeden iliski oldu arkadaşımda hamile kaldı sizin farklı olabilir inşallah gebelik vardırIliski 19 kasim oldu 21 kasim ella kullanıldı tarlusal kullanmaya da devam ettim 19 kasımdan kalan sperm hücreleri 5gun falan yaşıyormuş 24 kasımda kanama oldu 5 günlük 23 kasımdan sonra 19 kasimda ki iliskiden canli kalan sperm hücrelerinden dollenme olabilir mi kanama olurken
Adetin son günlerinde mi kaldı arkadaşınızBu kadarını bilemem ama adeti bitmeden iliski oldu arkadaşımda hamile kaldı sizin farklı olabilir inşallah gebelik vardır
EvetAdetin son günlerinde mi kaldı arkadaşınız
Merhabalar inşallah gelebeliktir ama bence adet geliyor olabilir çünkü bende öyle sandım ama yumurtlama gec olmuş benim gebelik sandim ama adet oldumMerhaba bende adet gecikmesi yaşıyorum bu zamana kadar hiç gecikme yaşamadım hep günü güne ve çok şiddetli ağrılı olur adetim normalde 31 Aralık Pazar günü olmam gerekiyordu ama hiçbir adet belirtim yok bugün gecikmemin 4. Günü dün ve bugün kaset test yaptım ama sonuç maalesef negatif birde dün kasığımda sağ tarafımda çok ince bir sızı vardı ama hiç adet ağrıma benzemiyordu biraz uzaninca da geçti sizce normal bir gecikme mi böyle negatif görüp sonradan pozitife dönen var mı paylaşırsanız çok sevinirim