• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik mi yoksa geç döllenme mi?

Casper00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
73
34
88
29
Herkese merhaba 25 26 kasım yumurtlama dönemini değerlendirdik. Adete 3 gün kala ve adet günü kahverengi lekelenmem oldu. Beklenen adet günüm 8 aralık olmasına rağmen . 8 ve 9 aralıkta test yaptım negatif çıktı. Adetim hep düzenlidir normalde. Testlerim negatif ama adetim de olmadı sizce nedeni ne olabilir. Geç döllenme ihtimali mi kimyasal gebelik mi

Herkese merhaba 25 26 kasım yumurtlama dönemini değerlendirdik. Adete 3 gün kala ve adet günü kahverengi lekelenmem oldu. Beklenen adet günüm 8 aralık olmasına rağmen . 8 ve 9 aralıkta test yaptım negatif çıktı. Adetim hep düzenlidir normalde. Testlerim negatif ama adetim de olmadı sizce nedeni ne olabilir. Geç döllenme ihtimali mi kimyasal gebelik mi
Benim lekelenmem olmadı ama dün benimde regl dönemimdi olmadım testlerim benimde negatif çıkıyor kimyasal olsa bile testte silikte olsa pozitif görmemiz lazımdı benim geçen ay kimyasal oldu öyle olmuştu inşallah geç döllenmedir

İnşallah senin de öyledir. yarın kan testi vereceğim. Belki aynı zamanda hamile kalırız güzel haberleriniz bekleyeceğim 💕

Back
X