• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

7.gğn gecikmeden önce test yapmış mıydınız ben ilk gün evde test yaptım negatif çıktı dönebilir mi pozitife
Gecikmeden önce sonrası test yaptım negatif ti hep 7.gunde oldum zaten. İnşallah senin pozitif tir

Gecikmeden önce sonrası test yaptım negatif ti hep 7.gunde oldum zaten. İnşallah senin pozitif tir
Benim de gecikmenin 5. Gunu antibiyotik kullanmıştım o mu geciktirdi diye bekliyorum pazar gününe kadar olmazsam test yapacağım bakalım

Elif Merhaba dün çok enteresan birşey oldu akşam 6 gibi kan vermeye gittim sonucu mail atacaklardı saat 8 oldu gelen giden yok. Bu arada evde test yaptım tek çizgi.. Neyse hastaneyi aradım sonuç için mail atmadınız diye. Sistemden baktılar sonuç 2 negatif dediler. Ama hala gelen rapor yok saat 11 gibi bi e nabıza gireyim dedim. Ne göreyim beta hcg 1700 :) yok artık ben yanlış görüyorum dedim doktoruma attım sonucu :) Gözün aydın hamilesin dedi. Ben evde yapılan kalem testlere hiç güvenmem kan en garantisi dedi. Hala anlam veremiyorum kan pozitif ama testler tek cizgi
cuma testi tekrarla 2 katı olması gerekiyor dedi. Kısaca özet olarak 6 mayısta 1,20 değer 15 mayısta 1700 oldu. Allah isteyen herkeze bu mutluluğu tattırsın başta sizlere AMİNNNN
Canım değerin arttımı testlerin hala negatif mi

Back
X