Adet gecikmesi

oyleistse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
21
1
1
19
<div class="bbWrapper">Kızlar merhaba nişanlıma bir ilişki yaşadık herhangi bir vajinaya girme olmadı korunmasız şekilde sürtündük 10 dk sürdü boşalmadı da meni değmiş olabilir mi ilişkiden 7 gün sonra günümde adet gördüm ama adet günlerim düzensiz 57 gündür hasta olamıyorum aralıklarla gebelik testi yaptım negatif sizce var mıdır ne yapmalıyım</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1196642" data-quote="filimsibiseyler" data-source="post: 79050991" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=79050991" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-79050991">filimsibiseyler .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> adet gördüyseniz sıkıntı yok , hamile kalmak o kadar kolay değil malesef </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Aşırı korkuyorum vajene çok temas ettik çünkü içine girer gibi bi ilişkiydi ama bilemedim 7 gün sonra adet oldum 2 gün önce doktor a gittim ilişkiden bahsedemedim karından ultrasondan baktı çok sıkışık değildim kese olsa bile görünür dü heralde</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1198075" data-quote="oyleistse" data-source="post: 79050988" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=79050988" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-79050988">oyleistse .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Kızlar merhaba nişanlıma bir ilişki yaşadık herhangi bir vajinaya girme olmadı korunmasız şekilde sürtündük 10 dk sürdü boşalmadı da meni değmiş olabilir mi ilişkiden 7 gün sonra günümde adet gördüm ama adet günlerim düzensiz 57 gündür hasta olamıyorum aralıklarla gebelik testi yaptım negatif sizce var mıdır ne yapmalıyım </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Yoktur</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1173256" data-quote="Dilekdmrr" data-source="post: 79051029" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=79051029" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-79051029">Dilekdmrr .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Yoktur </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Teşekkür ederim</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1196642" data-quote="filimsibiseyler" data-source="post: 79050991" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=79050991" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-79050991">filimsibiseyler .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> adet gördüyseniz sıkıntı yok , hamile kalmak o kadar kolay değil malesef </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>ben de korunmali iliskiden sonra reglimi oldum ancak reglim bittiğinde, 1 gün sonra kahverengi akintilar geldi. bu ne demek?</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1131142" data-quote="ssiiisuyy" data-source="post: 79051547" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=79051547" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-79051547">ssiiisuyy .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ben de korunmali iliskiden sonra reglimi oldum ancak reglim bittiğinde, 1 gün sonra kahverengi akintilar geldi. bu ne demek? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Adetten sonra kalan kandır hepsini atamamışsındır</div>

Back