Merhaba kızlar regli döngüm 28-29 gündür. Şuan 32.gündeyim ama hala regli olmadım ama karın ağrım var regli olmam gereken günden 1-2 gün önce başladı ağrılarım. Regli olucam sanıp moralim bozuk bekliyordum hatta. Sancım olduğu içinde hiç ümit beslemedim. Ama şuan 3 gün geciktim evde test yapmayada korkuyorum. Sizde benim gibi adet sancısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı
Merhaba kızlar regli döngüm 28-29 gündür. Şuan 32.gündeyim ama hala regli olmadım ama karın ağrım var regli olmam gereken günden 1-2 gün önce başladı ağrılarım. Regli olucam sanıp moralim bozuk bekliyordum hatta. Sancım olduğu içinde hiç ümit beslemedim. Ama şuan 3 gün geciktim evde test yapmayada korkuyorum. Sizde benim gibi adet sancısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı
Benimde bugün 3.gun gecikmenin ama ben bikac gün daha bekleyeceğim bikac ay önce düzensizliği ama son 2 aydır düzenlendi ama bu ay çok başka konularda stres yaşadım ondan gecikti diye duruyorum ve ilk hamileligimde 10.gunde silik çıkmıştı oyuzden bekliycem ama sizi çok merak ettim
Benim normalde adetim düzenlidir. Uygulamanın dediği gün adet olurum hatta bazen ondan bir gün önce. Ama işte bu ağrım olduğu için umutlanmak istemiyorum korkuyorum umutlanıp yine üzülmekten
Benim normalde adetim düzenlidir. Uygulamanın dediği gün adet olurum hatta bazen ondan bir gün önce. Ama işte bu ağrım olduğu için umutlanmak istemiyorum korkuyorum umutlanıp yine üzülmekten
Sonuç tam olarak nedir benimde bu ay 7gün geçti ve afedersiniz sarı akıntım var . Normalde sarı akıntım yumurtlama donemımde olur yumurtlama bıttı adet sancıları basladı ıkı gun. Sonra sarı akıntı basladı bıttı bugun yıne aynı ama adet olmadım sag kasıgım agrıyor bel agrıyor ve karnım buz gibi ıctenn ıçe