Adet gecikmesi

Gizemtrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
92
8
1
25
Merhaba kızlar regli döngüm 28-29 gündür. Şuan 32.gündeyim ama hala regli olmadım ama karın ağrım var regli olmam gereken günden 1-2 gün önce başladı ağrılarım. Regli olucam sanıp moralim bozuk bekliyordum hatta. Sancım olduğu içinde hiç ümit beslemedim. Ama şuan 3 gün geciktim evde test yapmayada korkuyorum. Sizde benim gibi adet sancısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı

Merhaba kızlar regli döngüm 28-29 gündür. Şuan 32.gündeyim ama hala regli olmadım ama karın ağrım var regli olmam gereken günden 1-2 gün önce başladı ağrılarım. Regli olucam sanıp moralim bozuk bekliyordum hatta. Sancım olduğu içinde hiç ümit beslemedim. Ama şuan 3 gün geciktim evde test yapmayada korkuyorum. Sizde benim gibi adet sancısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı
Neden test yapmadın kuzum? Yap bizimlede paylaş güzel dileklerim seninle 💕

Benimde bugün 3.gun gecikmenin ama ben bikac gün daha bekleyeceğim bikac ay önce düzensizliği ama son 2 aydır düzenlendi ama bu ay çok başka konularda stres yaşadım ondan gecikti diye duruyorum ve ilk hamileligimde 10.gunde silik çıkmıştı oyuzden bekliycem ama sizi çok merak ettim

Benim normalde adetim düzenlidir. Uygulamanın dediği gün adet olurum hatta bazen ondan bir gün önce. Ama işte bu ağrım olduğu için umutlanmak istemiyorum korkuyorum umutlanıp yine üzülmekten

Benim normalde adetim düzenlidir. Uygulamanın dediği gün adet olurum hatta bazen ondan bir gün önce. Ama işte bu ağrım olduğu için umutlanmak istemiyorum korkuyorum umutlanıp yine üzülmekten
Persembe gunu benimde çok ağrım oldu hatta oldum deyip lavaboya kosuyodum ama yoktu dünde bugünde hiç ağrım yok bakalim

5 haftalık hamileyim sürekli adet olacak gibi sancım var bel ağrım var test yapın

Back
X