• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gecikmesi

gamzeli287

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
1
0
1
19
şimdi arkadaşlar öncelikle yeni 1 yıldır evliyim ve 6-7 aydır deniyoruz çocuk istiyoruz . haziran ayında hastaneye gittim çünkü o zamana gelmedim mayısta nerdeyse 1,5 ay adet olmuştum randevu olmayınca özele gittim bana duphaston verdi haziranda hastaneye gidince de çocuk istiyorum diye muayene etti ve polikistik over olduğumu söyledi ve kilo vermemi söyledi hormonlarım bozuk olduğu için ve aynı adet düzeni için duphaston verdi ben onu kullandım günü gününe bazen hiç kullanmadığım zamanım oldu ve 4 ay adetim düzene girdi somra akrabamın tavsiyesiyle duphastonı kendi isteğimle bıraktım soğan kürü kullandım 15 gün boyunca ( adetten 3 gün sonra yani 10 Ekim) içtim ve bitirdiğimde 24 ekim di adetim de 30 ekimdi ( bu arada 1,5 aydır diyetteyim ve vitamin değerlerimin hepsi iyi ) adetin bitiş tarihi 3 kasım adrt olmadım bugün 10. günüm hala adet yok hafif kasık ağrısı bel ağrısı baş ağrısı ara ara şişkinlik yaşıyorum bazen çok hafif mide bulantım oluyo ve gün içinde 10 a yakın ya da geçer şekilde idrara çıkıyorum adetten olmadığım 3. günü yaptım negatif bugün 10. günüm test yaptım negatif( markası strıp ar+lmed gebelik yani çubuk test) acaba gebelik olabilir mi ??

Benimde bayağı bir gecikti ama negatif çıkıyor pazartesi kan vereceğim sonucu paylaşırım istersen. İlk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama onda idrar testinde hemen çıkmıştı ar+Imed ile yapmıştım bende

Back