kızlar acil toplanın

sepa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
110
Puanlar
33
selam kızlar adetim cuma günü 3 gün önce test yaptım yani adete 5 gün varken negatif çıktı ama 1 haftadır sol kasık batmam var bugün yüz üstü yatım aşırı derecede karnım ağrıdı birde bel ağrısı var normalde hastalanacağım zaman 1 hafta önceden göğüs uçlarım ağrır dokunamazdım ama bu ay öyle bir şey yaşamadım sizce gebelik olabilir mi testi erken mi yaptım acaba?

selam kızlar adetim cuma günü 3 gün önce test yaptım yani adete 5 gün varken negatif çıktı ama 1 haftadır sol kasık batmam var bugün yüz üstü yatım aşırı derecede karnım ağrıdı birde bel ağrısı var normalde hastalanacağım zaman 1 hafta önceden göğüs uçlarım ağrır dokunamazdım ama bu ay öyle bir şey yaşamadım sizce gebelik olabilir mi testi erken mi yaptım acaba?
erken yapmıs olabılırsınız en saglıklısı gecikmeyi beklemek🩵

Benimde öyle adetime 5 gün kalmış ve sol kasığımda ara ara batma hissi oluyor, ama canım benim adetime 9 gün kala benden iki damla şeklinde pembe kan geldi sadece o an afedersiniz tuvalete çıkıp idrarımı yaptım ve baktım idrar bittikten sonra 2-3 damla pembe kan geldi peçeteyle sildim daha gelmedi hiç ve ondan sonra ara ara kaşığımda batma oluyor

Back
X