• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil toplanın

sepa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
110
Puanlar
33
selam kızlar adetim cuma günü 3 gün önce test yaptım yani adete 5 gün varken negatif çıktı ama 1 haftadır sol kasık batmam var bugün yüz üstü yatım aşırı derecede karnım ağrıdı birde bel ağrısı var normalde hastalanacağım zaman 1 hafta önceden göğüs uçlarım ağrır dokunamazdım ama bu ay öyle bir şey yaşamadım sizce gebelik olabilir mi testi erken mi yaptım acaba?

selam kızlar adetim cuma günü 3 gün önce test yaptım yani adete 5 gün varken negatif çıktı ama 1 haftadır sol kasık batmam var bugün yüz üstü yatım aşırı derecede karnım ağrıdı birde bel ağrısı var normalde hastalanacağım zaman 1 hafta önceden göğüs uçlarım ağrır dokunamazdım ama bu ay öyle bir şey yaşamadım sizce gebelik olabilir mi testi erken mi yaptım acaba?
erken yapmıs olabılırsınız en saglıklısı gecikmeyi beklemek🩵

Benimde öyle adetime 5 gün kalmış ve sol kasığımda ara ara batma hissi oluyor, ama canım benim adetime 9 gün kala benden iki damla şeklinde pembe kan geldi sadece o an afedersiniz tuvalete çıkıp idrarımı yaptım ve baktım idrar bittikten sonra 2-3 damla pembe kan geldi peçeteyle sildim daha gelmedi hiç ve ondan sonra ara ara kaşığımda batma oluyor

Back
X