• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

dilannsj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar benimde adetimin gecikmesinin 5.ci günü bugün ilk defa böyle gecikti her ay adet görüyorum takvimime göre 4 senelik evliyim maalesef normal yolla hiç hamile kalamadım korunmasız ilişki sürekli ama olmadı bu ay 5 gün gecikince bugün idrar testi aldım yaptım negatif çıktı belirti olarak göğüslerimde hassasiyet bel ağrım var ara sırada karnım tatlı bir sancı şeklinde kısa süreliginde uyuşuyor gbi oluyor yorgunluk var ve beyaz akıntı kan testi için yarın randevum var gidip kan vericem inşallah güzel haberler alırım

Merhabalar benimde adetimin gecikmesinin 5.ci günü bugün ilk defa böyle gecikti her ay adet görüyorum takvimime göre 4 senelik evliyim maalesef normal yolla hiç hamile kalamadım korunmasız ilişki sürekli ama olmadı bu ay 5 gün gecikince bugün idrar testi aldım yaptım negatif çıktı belirti olarak göğüslerimde hassasiyet bel ağrım var ara sırada karnım tatlı bir sancı şeklinde kısa süreliginde uyuşuyor gbi oluyor yorgunluk var ve beyaz akıntı kan testi için yarın randevum var gidip kan vericem inşallah güzel haberler alırım
Haber aldın mı

Oruç tutuyor musunuz acaba ?
Benim de 4 gün gecikti, oruç tutmak mi regli geciktirdi acaba diyorum.

1 Asilama 4 tüp bebek geçmişim var
Bunlarla bile olmayınca ihtimal vermiyorum aslında. Senelerce negatif o.kadar bunalttı ki, yapmaya cesaretim yok.
Olsun Allah ne zaman vereceğini biliyor. Benim 4 yıl olmadı köpüklü rahim filmi çektikten sonra bizim gelini dinledim aynı gün ilişki yaşadım o gün hamile kalmışım ve hayatımın en güzel dönemindeydim. O 4 yıl çok kötüydü şimdi iyiki o zaman olmamış şimdi olmuş diyorum umudunu kesme

Olsun Allah ne zaman vereceğini biliyor. Benim 4 yıl olmadı köpüklü rahim filmi çektikten sonra bizim gelini dinledim aynı gün ilişki yaşadım o gün hamile kalmışım ve hayatımın en güzel dönemindeydim. O 4 yıl çok kötüydü şimdi iyiki o zaman olmamış şimdi olmuş diyorum umudunu kesme
Ben 40 yaşındayım artık :(
Çok umudum yok ama bir ihtimal işte.

Rabbım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin evladinizi

Ben 40 yaşındayım artık :(
Çok umudum yok ama bir ihtimal işte.

Rabbım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin evladinizi
Olsun. Sen vazgeçme ama hayatını buna da bağlama kesinlikle çünkü gerçekten her şeyde var bi hayır bunu yaşayarak öğrendim bende 35 yaşındayım

Hiç böyle olmazdı çok moralim bozuk çevrenizde de benzeri problemi yaşayan var mı
adetim 20gün gecikti 10.gün kan verdim negatifti bugün 20.günde test yaptım silik çizgi çıktı 2 farklı tesstte gittim hemen kan verdim durum nedir sizce çok merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_0053.webp
    IMG_0053.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_77E2669A-775B-4961-84A5-9F55E588F8EB.webp
    IMG_77E2669A-775B-4961-84A5-9F55E588F8EB.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 73
adetim 20gün gecikti 10.gün kan verdim negatifti bugün 20.günde test yaptım silik çizgi çıktı 2 farklı tesstte gittim hemen kan verdim durum nedir sizce çok merak ediyorum
Umudunuzu kırmak istemem ama Bence negatif oğluma hamile kaldığımda çift çok netti bence kan verin kafanız rahatlasın

Kızlar selam adetimin gecikmesinin 9. Günü ilişkimin üstünden geçmesinin ise 33. Günü oluyor kanda test yaptırdım negatif çıktı 0,200 ama ben hala regl olamadım bugün yine kan testi yaptırdım sizce sonuç değişir mi çok korkuyorum 9. Günde verdiğim sonuç doğru mudur alttan muayene etti doktor kese göremedi fakat yine kan aldı

Back
X