adet gecikmesi

lila.vera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
53
0
96
37
Diğer
merhaba...ben 23 yaşında 2 aylık evliyim..1,5 aydır adet olmuyorum..gebelik çıkmadı.kan testi yapıldı hcg değerim <2 çıktı...
doktor duphaston verdi...ben bebek istiyorum..kullanmalımıyım....

mrb canım ben lisans mezunu ebeyim,tabiki kullanmalısın adet dönemin geçsin ki tekrara yumurtlaman olsun ve hamile kalabilesin. çünki kadınlık hormonları o kadar hassas ki yaşadığın sitres hava değişikliği kullandığın basit bir ağrı kesiciden bile etkilenebilir.mesela neden adte görmedim düşüncesi bile sende sitres yapabilir ......

evet katılıorum ben bi yıl stresler içinde kaldım ve o yıl 5 ay adet olmadım jinekoloğuma gittim baya konuştu benimle moralimin neden bozulduğunu falan sordu yani herşeey etkilio olabilir kullanmalısın bencede sonra düzene girer

merhaba...ben 23 yaşında 2 aylık evliyim..1,5 aydır adet olmuyorum..gebelik çıkmadı.kan testi yapıldı hcg değerim <2 çıktı...
doktor duphaston verdi...ben bebek istiyorum..kullanmalımıyım....

Duphastonu size adet gördürmek amacı ile vermişler. Problem olacağını zannetmiyorum....

halk arasında göbek düşüklüğü kayması olarak tabir edilen bişey...ağır kaldırılınca olurmuş...
kadın doğum doktorum söylemişti:

Sevgili lila.vera tıpta göbek düşüklüğü diye bir hastalık yok. Biz doktorların uydurduğu saçmasapan tanımlamalardan biri (karaciğer mayalanması, damar damar üstüne binmesi gibi). Doktorun ne gibi şikayetler sonucu bunu söyledi anlatabilirseniz yardımcı olabilirifisfisfism (herhalde)

sürekli karın ağrısı şikayeti...tüm tetkikler yapıldı bişey çıkmadı....sonunda bunu söylediler....amaç teshis koymak tı sanırım...
ilginize teşekkür ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…