günaydın canım...iyi günler ben bu ay klomen kullandım fakat hiçbir bir problemim yokken doktorum vermişti.fakat adetim 2 gün gecikti hala adet olmadım.klomen geciktirir mi? yoksa hamile miyim? heveslenmek istemiyorum ama hafif arada belime ve kasıklarıma ağrı giriyor.özellikle sağ yumurtalığımı otururken sıkıştırdığımda birden ağrı yapıyor.sık idrara çıkıyorum ama bilemiyorum bunlar neyin belirtisi????
regli gününüz hiç gecikmiyosaa bence hapdan değildir die düşünüorumm ben sizin yerinizde olucammm 30 kere gidip test yaptırmıştımmnormalde 28 günde bir olurdum hiç şaşmazdı.bu hap olablir geciktirir mi ki diyorum.kendimi heveslendirmekten de korkuyorum.o yüzden size sordum.şimdi olamadım..inş hamileyimdir yaa
regli gününüz hiç gecikmiyosaa bence hapdan değildir die düşünüorumm ben sizin yerinizde olucammm 30 kere gidip test yaptırmıştımminş bebişin göbeciğine düşmüştür
inşallah test sonucunu da yazarsın merak ettim valla
normalde gecikmiyorsa hamile olman yüksek ihtimal
yaa bende test aldım yapmayı planlıyordum arkadaşlar falan kirpiklerin döndü senin hamilesin diyorlar heveslenıyorum ister istemez bi de akıntım çok gelıyor.özellikle ilişki esnasında.sizce bu durumda mı hamilelik belirtisi.karnıma sık sık adet ağrısı gibi bi ağrı giriyor.
yalnız ben şimdi bu gebelik testini aldım da 3 gün gecikti.yaparsam çıkarmı bir de akşam mı sabah mı yapmam uygun olur.
ayyyyyyyy negüzel canımmmm inşş hamişssindirr reglinnn nekadar geçti?bugun testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.birazdan hastaneye gidecem kan tahlili için.galiba hamileyim
erken gebeliklerde ikinci çizgi silik çıkıyo ama buda gebelikdirr git bakalımm bi kan trsti yaptırrr ve sonucunuuu hemen paylaşşşş canımmm:)bugun 4.günü geçmesinin.inş yaa bu testlerde ikinci çizgi silik çıkması hamılelık di mi öyle yazıyo nette ama benım kı silik baya koyu çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?