Oncelikle merhaba kizlar, sunu belirteyim bu zamana kadar adet tarihlerimi hic takip etmezdim, goguslerim sismeye baslardi 1-2 gun sonra olurdum, yine aynisi oldu goguslerim sisti, fakat adet olmadim. Baktim, gecen adet tarihim 27 eylul. 25 ekimde olmama lazimken 29 ekim oldu. Adet olmadim ama stres yaptim son 2 gun. Uykularim bolundu ruyalar gordum. 3 hafta once nisanlimla birseyler yasadik, fakat bakireyim, icime girmedi, haliyle icime bosalmadi. Hatta vajinama bile degmedi. Yine de cok tereddutluyum. Adet gunumden 2-3 gun once annemle babam 3 gun pes pese cok siddetli kavgalar ettiler bosanma laflari vs ben cok uzuldum 3 aksam agladim. Odama kapanarak. Ve bayramda yolculuk felan derken dengem bozulmus olabilir diyorum, ustune stres de eklenince, iyice paranoyaklastim. Goguslerím sis fakat hamilelik belirtisindeki gibi degil yani dokunuyo®um sert ici dolu odem gibi amma sizlama ya da gogus halkasinda kararma yok. Kasiklarimda agri yok. Gunde 3-4 kere tuvalete gidiyorum. Her adet oncesi tatli ister canim, yine ístedi yedim de. Arada sol yumurtaligida hafif sanci oluyor, taamam iste yumurtis geliyo diyorum, ama yok. Karnimin altinda sislik yok, vucut sicakligim normal. Yorgunluk vs yok dincim. Ama yine de korkuyorum. Sevistigimiz gunun yumurtlama tarihine denk gelmis olmasi cok korkuttu beni. Kizlar sizce normal mi ben mi cok abartiyorum.s lutfen yardim? Yinede eger 1 haftayi geecerse test yptirmayia dusunuyorum.