• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi !

Hanımlar ben 2 ay önce nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadım onun üstünde boxerı vardı bende bir şey yoktu. Sorun şu ki ben onun zevk suyunu geldiğinden şüphe edip 13 14 saat sonra Norlevo aldım. İlk ay adet oldum tam zamanında geldi ama bu ay dün adet olmam gerekirken gecikti. Yok yani hiç bir şey normalde 5 6 aydır ağrı kesici atmıyordum bir de bu ay 2 tane falan attım geçen hafta acaba o da etki eder mi ? . Sizce gebelik riski var mıdır bir jinekoloğa falan gideyim mi ?

Al başına stresi yaa , bir de şu ayrıntıyı düşeyim geçen ay değil ondan önceki ay adetim 6 7 gün gecikmişti acaba o gibi midir ki /:

tebrikler 8 haftalık gebesiniz!

Ya gerçekten çok gerginim hamilelik olabileceğini mi düşünüyorsunuz :(

böyle bişey mümkün değil seni korkutanlara bakma sen...

zaten daha öncede bi gecikmen olmuş hem o hapı almış olsanda olmasanda yine kalman mümkün değill....

tamamen mewsimsel değişikliklerden oluyor...

korkmanı gerektircek hiçbir durum yok..

ama bundan sonra daha dikkatli olun.. ewlenene kadar yapmayın boşuna strese giriyorsun...

Ne hamilesi Allah Aşkına ?.Boxer var diyosun ve sürtünme yolu ??

İçin rahat olsun arkadaşım stresten ya da bu mevsimsel bi gecikme yasıyosundur.Millet neler yapıyo da hamile kalamıyo o kadar da kolay değil o işler,boxerdan olacak kadar.Ayrıca zevk suyundan da hamile kalınmaz.:ssz:

erkeğin boxer ı üzerinde. menisi oradan çıkacak senin içine kadar süzülecek. bu süzülme esnasında nasıl olduysa hayatta kalacak ve senin yumurtalıklarına kadar gelecek....:26:

MErak etme arkadaşım regli olursun yakında. muhtemelen stresten yada havadandır.

Hanımlar ben 2 ay önce nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadım onun üstünde boxerı vardı bende bir şey yoktu. Sorun şu ki ben onun zevk suyunu geldiğinden şüphe edip 13 14 saat sonra Norlevo aldım. İlk ay adet oldum tam zamanında geldi ama bu ay dün adet olmam gerekirken gecikti. Yok yani hiç bir şey normalde 5 6 aydır ağrı kesici atmıyordum bir de bu ay 2 tane falan attım geçen hafta acaba o da etki eder mi ? . Sizce gebelik riski var mıdır bir jinekoloğa falan gideyim mi ?

Al başına stresi yaa , bir de şu ayrıntıyı düşeyim geçen ay değil ondan önceki ay adetim 6 7 gün gecikmişti acaba o gibi midir ki /:

Hamıle degilsin csnm aldigin ilac dengeyi bozmus olabilir ha birde stres;)

Hamile olma ihtimalin yok gibi bence.hem boxer olacak hem de bi onceki adetin olmus olacak.istatistik bilimine gore bu iki engel ve durumun pespese yasanma ihtimali azdir canim.ustune gorme sanildigi gibi yaygin degildir ve boxer ciddi bir engeldir.gercek bir iliski yasanmamis.ama bidaha bu kadar tedbirsiz davranma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Stres olduğun zaman gecikir yani ben ne zaman bi konuda stres olsam gecikiyor 1 haftayı bulduğu bile oluyor. İçinizin rahatlaması için gebelik testi yapın bu kadar gerilmezsiniz boş yere :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizim gebelik testi yapma imkanımız olmadığına göre burdan, ne diyebiliriz? hissediyorum hamilesin mi diyelim :ssz:

Back
X