- 23 Mayıs 2009
- 14.500
- 15.934
- 823
- Konu Sahibi renklipapatya
merba bişe sorcam norlevo kullandım 3 mayısta bugun kanama oldu kahverengi normalmi bu sizi cevrim içi gördüm yazıyorum bilgilendirirmisiniz :S
norlevoyu hiç kullanmadım bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merba bişe sorcam norlevo kullandım 3 mayısta bugun kanama oldu kahverengi normalmi bu sizi cevrim içi gördüm yazıyorum bilgilendirirmisiniz :S
Hanımlar ben 2 ay önce nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadım onun üstünde boxerı vardı bende bir şey yoktu. Sorun şu ki ben onun zevk suyunu geldiğinden şüphe edip 13 14 saat sonra Norlevo aldım. İlk ay adet oldum tam zamanında geldi ama bu ay dün adet olmam gerekirken gecikti. Yok yani hiç bir şey normalde 5 6 aydır ağrı kesici atmıyordum bir de bu ay 2 tane falan attım geçen hafta acaba o da etki eder mi ? . Sizce gebelik riski var mıdır bir jinekoloğa falan gideyim mi ?
Al başına stresi yaa , bir de şu ayrıntıyı düşeyim geçen ay değil ondan önceki ay adetim 6 7 gün gecikmişti acaba o gibi midir ki /:
erkeğin boxer ı üzerinde. menisi oradan çıkacak senin içine kadar süzülecek. bu süzülme esnasında nasıl olduysa hayatta kalacak ve senin yumurtalıklarına kadar gelecek....:26:
MErak etme arkadaşım regli olursun yakında. muhtemelen stresten yada havadandır.
Hanımlar ben 2 ay önce nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadım onun üstünde boxerı vardı bende bir şey yoktu. Sorun şu ki ben onun zevk suyunu geldiğinden şüphe edip 13 14 saat sonra Norlevo aldım. İlk ay adet oldum tam zamanında geldi ama bu ay dün adet olmam gerekirken gecikti. Yok yani hiç bir şey normalde 5 6 aydır ağrı kesici atmıyordum bir de bu ay 2 tane falan attım geçen hafta acaba o da etki eder mi ? . Sizce gebelik riski var mıdır bir jinekoloğa falan gideyim mi ?
Al başına stresi yaa , bir de şu ayrıntıyı düşeyim geçen ay değil ondan önceki ay adetim 6 7 gün gecikmişti acaba o gibi midir ki /:
spermın önünde hıcbı don duramaz..
bu nasıl iş anlamadım... olay 2 ay önce olmuş![]()
bu arada sen iki kez regl olmuşsun
buna rağmen 2 ay önceki olaydan hamile kalmış olabilir miyim diye soruyorsun
şaka mısın kızım yaaaa....
bu arada yorumlar süperdi![]()
1 kere oldum ve hala regl gelmedi/
ah bu gençler....
anlattığınız şekilde hamilelik oluşması çok çok zordur... hamileyken regl olunabilen durumlar vardır ancak bu çok az görülen bir durumdur...
hamile olsaydınız şu ana kadar mutlaka bariz belirtiler yaşardınız....
çok kafaya takıyorsanız bir idrar tahlili ile herşey açıklığa kavuşur... poliklinikler bile yapıyordur sanırım...
boşu boşuna stres olmayın ve bundan sonra daha dikkatli olun....
hamilelik olsaydı, inanın herkes sizi suçlardı.... erkekdir nefsine yenilir, siz niye dikkat etmediniz derlerdi....
benden söylemesi...
nişanlınızın gönlü olacak diye kendinizi riske etmeyin.... ne kadar dirayetli davranırsanız o kadar zor kadın, namuslu kadın olursunuz...
ülkemizin gerçekleri bunlar...![]()
Hamilelik testi yaparım yapmasına da almasına utanırım ya uff
Hamilelik testi yaparım yapmasına da almasına utanırım ya uff
Hangi kız ister evlenemden cinsellik yaşamak ?
Ya gerçekten çok gerginim hamilelik olabileceğini mi düşünüyorsunuz![]()
Hangi kız ister evlenemden cinsellik yaşamak ?
Evt normal skma canini