Hamilelik 10. Günde belli olur diye biliyorum ayrıca kist zaten adet düzensizliği yaptirmiyor muydu? Benim arkadaşım da aldırdı ameliyatla bir sure düzenliydi yine düzensizleşti...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebek olsa da olur olmasa da olur diyorsanız hayırlısı olması için dua edin... Normalde adet suresi 28 gündür 25 günde bir olan da var 5 gün gecikebilir de yani 33 gün normal sure... Bence bugün yarin adet olursunuz sık sık idrara gitmeniz psikolojik sakin olun biraz daha da stresle geciktirm
evet haklısınız bir kaç gün daha bekleyip görücem kötü bişey olmasında gec olsun.teşekkürler
Ya arkadaşlar iyi geceler benim de bi sorum olacak bekarım ve adetim şuan itibari ile 12 gün gecikti hiç böyle olmamıştı bi kez daha böyle olmuştu ama baya oldu sayılır ağrılarım da var neden olmuyorm diye kendime dert ediyorum ondan olabilir mi acaba olacak gibi hissediyorum ama olamıyorum 😔😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Stresten gecikmiş çok düşündüm neden olmadı diye çünkü oldum ☺️☺️
Ya tatlım aynı sorun bende de var bende sen şu an hamile misin benimde ilk defa adetim gecikti biraz geç cvap oldu ama bende bugün üye oldum.Mrb bu konu icin yeni üye oldum yardimci olursaniz sevinirim.adetim 7 gün gecikti hamilelik testi yaptim 5.gununde iki sefer sonuc negatif cikti.1aydir normalden fazla sicagim sik tuvalete cikiyorum hep siskinlik var karnimda.bilmiyorum cokda gerginim sizce ndn olabilir hamile olabilirmiyim cvplariniz icin Teşekkürler
ben de 1 ay olmuyorum sonra oluyorum stres hava değişimi her şey etkiliyo, belki de üşüttün stres yapma canımYa arkadaşlar iyi geceler benim de bi sorum olacak bekarım ve adetim şuan itibari ile 12 gün gecikti hiç böyle olmamıştı bi kez daha böyle olmuştu ama baya oldu sayılır ağrılarım da var neden olmuyorm diye kendime dert ediyorum ondan olabilir mi acaba olacak gibi hissediyorum ama olamıyorum 😔😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?