adet gecikmesi

-Lisaaa-

‍‍❤Prens ve Prenses Annesi❤
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
3.513
6.445
158
merhabalar buraya yeni üye oldum ama sizlere sormak istediğim şeyler var ben 2 aylık evliyim ve bu ay eşimle korunmadık adetim hep düzenlidir 4 gün gecktim dün birlikte olduk ve kanamam oldu cok az bir şekilde adet oldum sandım ama şu an gelen giden yok 2 kerede test yapmıştım erken mi yaptım bilmiyorum ama negatif çıktı bu konularda bilgim yok lütfen yardımcı olur musunuz??

Son düzenleme:
Merhaba -Lisaaa- adet tarihin ve sonrasında yapılan testler daha doğru sonuç veriyor. kandakinde daha erken geliyor. bebek istiyomuydunuz bilmoyrum ama inşallah hayırlısı olur cnm.

Amin canim sağol. Evet şu sıralar öyle bir düşüncemiz var Allah nasip ederse ama bende artık herhangi bi hastalık var mi diye korku bastı

bende de olmuştu bir keresinde öyle. gerçi doktora falan gitmedim ben ama çok şükür bişeyimde çıkmadı. iyi düşün iyi olsun. Allah gönlüne göre versin.

Merhabalar adetim 5 gün gecikmişti çarşamba doktora gittim hiçbir problem yok gecikmeye bağlı yumurtam büyümüş kalmış olabilirsin dedi 1 hafta daha bekle ona göre test yapalım dedi cumartesi günü az bişey kahverengi leke geldi ertesi günü hiç gelmedi hala da gelmedi sizce ne olabilir kasıl ve bel ağrım feci şekilde var hamilelik olabilir mi

Bilimsel nedenini bilmiyorum ama ben adet oldum olamadım günlerinde eşimle beraber olunca hemen regl oluyordum. Evlendikten sonra bir düzensizlik oluyor. Bir de yalancı adet diyorlar. Mesela ben üç gün adet kanaması gördüm çok hafif. İki gün sonra tahlil yaptım pozitif çıktı. O yüzden bilemiyorum canım her iki ihtimalde var. Test yapmışsın çıkmamış ama hayırlısı artık

Benimde gercekten bu konularda hiç bir boğum yok canim

Evet cnim sanirim evlilik dolayisi ile duzenim bozuldu normalde hep duzenliydi

Mrb arkadaslar bugun uye oldum ben sizlere sorum olacak. Ben 3 bucuk aylik evliyim ve cocuk istiyoruz.folik asit kullaniyorum.benim adetim 31 eylulde 1 kasimda oldum. Esim şehir disindaydi 60 gündür.28 kasimda geldi ve 3 gun birlikte olduk.ayin 30unda cok az peceteye kan geldi ama adet olmadim daha 3 gun gecti.ve hic adet belirtiside yok.hamile olma olasiligim cok düşük biliyrm ama yine bi umut. Eger degilsem sogan suyu fln icip adet olmaya caliscam yoksa gerginlik had safhada :) bu arada akintimda cok simdiden tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…