Gebelik & Ella

dobbyisfreee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
1
0
86
Merhabalar.
Hep düzenli olan bir döngüm var. (28 gün) Yumurtlama gününde bir ilişkiye girdim ve emin olmak için Ella kullandım. mide bulantısı ara kanama falan yapmadı. Daha sonra adet günüme 3-4 gün kala tekrar bir ilişki yaşadım yalnızca mezi girdi bedenime. Sonra hiçbir şey kullanmadım. Adetim perşembe günü başlamalıydı, şu an hala başlamadı. dün biraz pembe akıntım vardı ama internette öyle bilgi kirliliği var ki korkuyorum. daha önce de Ertes kullanmıştım o düzensizlik yapmamıştı. şimdi bu neyin nesi anlayamıyorum. lütfen yardımcı olur musunuz

Test yapmalısın, Ella gebelik engellemez, yumurtlamayi durdurur, yumurta varsa gebelik oluşur

Selam. Benim de düzenli bir adet döngum var burada bir soru sormak istiyorum. Ben 30 nisanda eşimle ilişki yasadim. Kondom ile korunuyorduk. Kondomda yırtılmış vs farketmedim ama yine de Ella kullandım 1 saat sonra. 8 mayıs'ta Tekrsr ilişki yaşadık ama icime bosalma olmadi. Normal adet rarihim 17 mayıs ama 13 mayıs'ta adet belirtileri oldu 15 mayıs'ta yok oldu ve şuan hiçbir adet belirtim yok adet de olamıyorum. Ella etkilemiş olabilir mi? Çok bunalmış durumdayım. Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? Test yapmaya korkuyorum.

Back
X