Adet gecikmesi

Ifund

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
10
4
1
34
Merhaba ben adetim den 5 gun önce kahverengi lekelenme yaşadın 2 gun sürdü 2.günün akşamı pembem si bir leke geldi ve sonra kesildi adet günüm 8 temmuz dünya fakat hala gelen bişey yok kasıklarım ve karnındaki ağrıdan dolayı kan testi yaptırdım 0.1 çıktı 3 gun sonra tekrar yaptırdım 0.25 çıktı acilde yaptırmıştım testleri doktor 5 gun daha bekle gelmezse testi tekrarla dedi geç dollenme olabilir dedi kafam karıştı çok bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim

İnş. Öyledir 2. Testin sonucu da öyle çıkınca moralim bozuldu ama doktor geç dollenme olabilir deyince de kafam karıştı

Bir buçuk yıl doldu evlenelim 1 senedir istiyoruz fakat fazla üstüne düşmemestık

Merhaba lar benim adetim 8 gün gecikti.ancak Kan testi düşük idrar testi silik.çıkıyor Cumartesi doktora gideceğim sizce hamilemiyimdir eşimle.çok istiyoruz..

Canım ben de adet günüm de yaptırdım 0.1 çıktı 3 gun sonra yaptırdım 0.25 çıktı ti idrar testlerinde hep tek çizgi çıkıyordu bugün idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı ama doktor bana geç dollenme olmuş olabilir dedimisti adetin gelmezse 10. Gününde bi daha yaptır dedi bakalım

Benimde inşallah böyle olur ya inşallah cumartesi doktora gidicem ultrasonda belli olur mui

Kızlar adet günümde test yaptırdım 0.1 çıktı adetim gelmeyince yine yatirdim 0.25 cikti aradan iki gun gecti hala adetim gelmedi ve bugun yine test yaptırdım 0.83 çıktı ikinci yaptırdığımız geç dollenme olabilir demişti doktor kafam çok karıştı bu sonuçlar iki güne bi artıyor ama değerler dusuk adet gecikmemim 7. Günü ve 5 gun daha beklemem gerekiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…