Adet gecikmesi

Ecmel kayra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
42
31
38
30
Kızlar bnm adetımın üstünden 25 gün gectı 6 gün gecınce ben gebelık testı yaptrmstım ama bsey cıkmadı daha sonra yaptrmadım ulturasonda da bse cıkmadı 25 günden sonra adet oldum ama çok az bıdaha olmadm ne olablr sizce acil cewp beklıyorum

Muhtemelen prolaktinin yükselmiş canım ben de yazın 58 günün üstüne adet görmüştüm dr gittim sebebi bu çıktı ve hamilelik düşünüyorsan bu engel teşkil ediyor ilaç veriyorlar 1 ayda düşüyor ama çok sıkıntı bir durum değil

Prolaktin bir hormondur kan tahliliyle değeri ölçülüyor en fazla 23 olması gerekiyor benim 64 tü ilaçla 8 E düştü..bazı kişilerde beyinde kitle çıkıyor bu hormon yüksekse muhakkak baktır derim polikistik değilsen

Kist vardı ama atlattım onu anlattıktan 20 gün sonra adet olmam gerekirken olmadm ama bı cok kan testı yaptrdım cıkmaz mıydı bole bse cocuk dusundugum den beri adet düzensizliğim de basladı ve vajinal kasıntım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…