Adet gecikmesi..

Drk35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
51
32
3
43
iyigünler herkese..1 aralıkta beklenen adetim gecikti döngüm 28 gündür en fazla 1 gün oynar ..bundan 7 gün önce yani şüpheli ilişkiden 8 gün sonra kanda baktırmıstım 0 17 cıkmıstı..suan biraz tereddüt ettim kasık agrım hic olmadıgı kadar fazla..her dk olucam zannediyorum ama ne gelen var ne giden :)) 6 yasında 1 tane oğlum var ..cocuk konusunda kararsızdım ama şimdi heycanlıyım..sanki idrarda negatif görürsem üzülcem..

Aslnda en iyisi supheli iliskiden 10 gun sonra baktrmak kanda, ancak adetiniz gecikmis. Bence kana tekrar gitmeden bir idrar testi yapabilirsnz

Adetten 8 gün önce ilişkiye girdiniz ve adet olmadiniz değil mi

14 günü ilişkşye girdim benim eşim işi yurt dışında yumurtlama gününün sadece 1 günü ilişki yaşayabildik ..8 gün sonrasıda kan yaptırdım 0.17 cıkmıstı ..şuan 3 gün gecti idrar testi yaptım biraz önce pozitif ..

Cnm testin fotosu varsa atar mısın :) bu arada tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :nazar::dua:

Amin herkese nasip etsin ❤️ Atmaya çalıştım umarım olmustur

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 50
Aa ben sandım 8 gün önce o zaman hamilesin canım tam yumurtlama günleri , zaten 14. Günler Allah bizede nasip etsin inşallah gözün aydın

Valla o kanda yaptırdıgımda vardı suan yok akıntı hatta cok agrım var günlerdir adet olucam diye bekledim..ayrıca diger hamileliğimde yerleşme kanaması olmustu bunda o da yok hatta onda agrıda yoktu ..

O zmn umut var bnde de 2 ay once kurtaj oldum o hamileligimde adetim yaklasinca cok akintim olmustu ordan anlamistm kasik agrisi disinda belirtin var mi bnm bel agrim var sadece D Drk35

Belimde agrıyor ama en cok kasıklarım adet olcagım zamanda böyle agrırdı ama agrıdıkdan sonra en fazla 1 gün icinde olurdum..inş cnm inş seninde tutmustur

Valla bende yok yani dediğimden ilişkiden 8 gün sonra vardı sonra kesildi dediğim gibi hicbir belirti birbirini tutmuyor

Back
X