• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorum var

Kızlarr bende karar verdim Eylül de çalışmalara başlıyorum ahajaajjaajja şu sıra bebek istemeye başladım hep korunuyorduk bu ay birkaç kilo vermek istediğim için korunduk yine bakalım gelecek ay neler olacak sjsjsjsjs

Gerçekten pozitif miydi sonucunuz benimde duratest bu şekilde çıkıyor 2 gündür ama herkes olumsuz bahsettiği için sevinemedim
Evet canım benim pozitif çok şükür bende doğru çıkardı zaten herkeste yanlış olacak diye bir şey yok bu markaların hepsi yanlış çıkarsa satıştan çekilirdi sonuçta demi bence hemen gidip kan verin

Evet canım benim pozitif çok şükür bende doğru çıkardı zaten herkeste yanlış olacak diye bir şey yok bu markaların hepsi yanlış çıkarsa satıştan çekilirdi sonuçta demi bence hemen gidip kan verin
Ya maşallah bende cumave cumartesi iki test yaptım duratest ikisi de silik hatta ekleyeyim buraya ama yalancı pozitif olayı çok olduğu için inan sevinemedim bile kan için mecbur bekliyorum başka markayla deneyeyim dedi nöbetçi eczanede de sadece bu marka varmış bilmiyorum içimde heyecan bile yok nasılsa yanlış diye düşünmekten sevinemedim

Ya maşallah bende cumave cumartesi iki test yaptım duratest ikisi de silik hatta ekleyeyim buraya ama yalancı pozitif olayı çok olduğu için inan sevinemedim bile kan için mecbur bekliyorum başka markayla deneyeyim dedi nöbetçi eczanede de sadece bu marka varmış bilmiyorum içimde heyecan bile yok nasılsa yanlış diye düşünmekten sevinemedim
Olumsuz düşünme canım neden kan veremiyorsun acillerde kan veriliyor 🫠

Kızlar reglym 3 gün gecikti , dün öğlen dayanamyıp erken test lerden yaptın sonuca bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_9199.webp
    IMG_9199.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_9198.webp
    IMG_9198.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_9197.webp
    IMG_9197.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 21
Back
X