adet gecikmesiii yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi gizl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gizl

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
92
7
6
35
Muğla
kızlar regl olmam gereken zamanın ustunden 2 hafta gecmesine ragmen hala regl olmadım. olcagıma dair ne bi agrı var ne bisey normalde hep duzenli gelir belim ve kasıklarım agrır ama 2 hafta gecmesine ragmen hic agrım yok. bu normalmi? hesaplamalarıma gore gecen gecen sene gine bu zamanlar gecikmisti 2 3 hafta ve ben cok takıyorum bunun da etkisi varmıdır gecikmesinde??:50:

bu aralar hava değişiminden gecikmesi gayet normal.bende de öyle oldu çünkü:)

evli misin? nıye takıyorsun bu kadar?
gecen seneye aıt not bıle tutmuşsun..
enteresaaaan..

kızlar regl olmam gereken zamanın ustunden 2 hafta gecmesine ragmen hala regl olmadım. olcagıma dair ne bi agrı var ne bisey normalde hep duzenli gelir belim ve kasıklarım agrır ama 2 hafta gecmesine ragmen hic agrım yok. bu normalmi? hesaplamalarıma gore gecen gecen sene gine bu zamanlar gecikmisti 2 3 hafta ve ben cok takıyorum bunun da etkisi varmıdır gecikmesinde??:50:

evlimisin. adet gecikmesi için hap veriyor kadın hast uzmanı git bence. bana da olmuştu. gittin kullandım düzeldi. 5 gün kullanılan bir ilaç vermişti. hemen oldum

şu anda da keşke gecikse diyorum ama günü gününe oluyor. çocuk istiyoruz hamile kalamadım :(

Canim Benim adet dônemim her 28 gunde Bir olurken bu Ay 35 gün Sonra oldum, bakalim gelecek Ay nasil olacak.

evlimisin. adet gecikmesi için hap veriyor kadın hast uzmanı git bence. bana da olmuştu. gittin kullandım düzeldi. 5 gün kullanılan bir ilaç vermişti. hemen oldum

şu anda da keşke gecikse diyorum ama günü gününe oluyor. çocuk istiyoruz hamile kalamadım :(

canım insallah bir an once bir evladın olur :) hayır evli degilim canımda bi hastalık falan olmasından korkuyorum. :( receteyle mi alınıyor peki ilac?

canım insallah bir an once bir evladın olur :) hayır evli degilim canımda bi hastalık falan olmasından korkuyorum. :( receteyle mi alınıyor peki ilac?

ben reçete ile almıştım. adını hatırlasam söylerdim ama hatırlamıyorum. doktora git. bişi olduğunu sanmıyorum. bekarmışsın. 1 ilaç verir hemen olursun

mevsimseldir . birkereye mahsussa çok kafana takma
;)

bi kere gecikmesiyle bi şey olmaz canım.benim de düzenliyken bi anda düzensizleşti 2 sene oturtamadım yerine.doktora gittim 3-4 defa hepsinde de temiz dedi.ama sonra takmamaya başladım kendi kendine düzeldi.

malesef ben cok taktım bu durumu surekli aklımda ve herkes cok taktıgın içinde gecikiyordur stresten diyor. bunun etkisi gercekten varmıdır merak ettim :)

sitres denilen negatif hissiyat
insanın genel sağlığını bile çok etkiler
elbette etkisi de vardır

Hayıt tohumunu tavsiye ederim.günde bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu 1 bardak sıcak suda demleyip içiyorum hergün ,düzene girdi diyebilirim..

Canss. Ne zamandır kullaniyorsun hayt otunu.bende yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ama hiç bir belirti yok. Benimde adetim hep düzenli olurdu ama üç aydır olmuyorum

Iki hafta uzun bir sure ama kistan dolayi falan son zaman ilac antibiyotik kullanimin olduysa yan etki yapmis olabilir.ilk kez oluyorsa onumuzdeki ay da takip edip doktora gitmelisin.tabi once bu ay ol da..

Benim de öyle olmuştu arkadaşım, gittiğimde 4.5 cm'lik bir kistim olduğunu öğrendim.
Bir doktora git, sakın aksatma .. Geçmiş olsun.

Canss. Ne zamandır kullaniyorsun hayt otunu.bende yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ama hiç bir belirti yok. Benimde adetim hep düzenli olurdu ama üç aydır olmuyorum
Ben 1 yıl önce başladım canım ama yazın hiç içmedim sonra ara ara içtim derken adetim gecikince 2 ay önce tekrar başladım ilk içtiğim zaman sabah içmiştim akşam regl olmuştum sonra düzenli içmeye başlayınca etkisini gördüm. Ama sende niye öyle oldu bilemiyorum..

Ben 1 yıl önce başladım canım ama yazın hiç içmedim sonra ara ara içtim derken adetim gecikince 2 ay önce tekrar başladım ilk içtiğim zaman sabah içmiştim akşam regl olmuştum sonra düzenli içmeye başlayınca etkisini gördüm. Ama sende niye öyle oldu bilemiyorum..

sagol canım inşallah bende en yakın zamanda etkisini görürüm. artık son çare jinekolaga gidicem.

sagol canım inşallah bende en yakın zamanda etkisini görürüm. artık son çare jinekolaga gidicem.
Jinekolağa git bence canım. Allah korusun kist olmasın da. Ben gitmiştim benimki hormonal çıkmıştı. Çaresini buldum çok şükür :) sen de inşallah etkisini görürsün canım..

Back
X