Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım benim çikmadi adettin 8 günü pozitif olduHala bişey yok geç döllenme oldu desem illa çıkar teste şimdiye kadar offf ne yapcam yaa
8 güne kadar idrar da negatif miydi , umut oldu bana. normal kaset test mi yapmıştınız erken gebelik mi?Yok canım benim çikmadi adettin 8 günü pozitif oldu
Canım kaset test ile mi öğrendin 8. GünYok canım benim çikmadi adettin 8 günü pozitif oldu
Evet canım yanliş değilsem 8 de değildi 9 . Gündü hatta 6. Gün bile yaptım negatifti8 güne kadar idrar da negatif miydi , umut oldu bana. normal kaset test mi yapmıştınız erken gebelik mi?
Evet canım erken gebelik testi olan kaset testlerdendi 6. Gün bile yaptım negatiftiCanım kaset test ile mi öğrendin 8. Gün
Sonuç çıktı mı canımAdet gecikmenin 7. Günündeyim. Bugün sağlık ocağına kan verdm sonuç bekliyorum. Eğer gebeysem tüm belirtilerimi söyleyeceğim. Dua edin kızlar![]()
Daha çıkmadı ya akşam yarın çıkablr değişiyor duruma göre dediler offSonuç çıktı mı canım
İdrar testi yaptın mı peki belliolur benceDaha çıkmadı ya akşam yarın çıkablr değişiyor duruma göre dediler off
İdrar testi yaptın mı peki belliolur bence
Benimde öyleydi çok iyi hatırlıyorum ama test bozuktur demiştimDün yaptım görülmeyecek kdr silik bir çizgi var. Baya bayaa silik ama.
yaaaBenimde öyleydi çok iyi hatırlıyorum ama test bozuktur demiştim![]()
İnşallah canım benim rabbim nasip ederyaaahadi inşallah olumlu sonuç alırım.e nabıza girmekten yoruldum
Sonuç negatif maalesefİnşallah canım benim rabbim nasip eder
Moralini bozma adet olmayana kadar umut var demektirSonuç negatif maalesef
Regl oldun mu peki değerin kaçtı yükselebilir belkiSonuç negatif maalesef