Adet gecikmesinde 9. Gün

umuttttt

Kızımmmm oğlummmmm hep benimle kalın....
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
4.026
2.933
34
Merhaba ben 3 aydır 29. Gün adet oluyordum iğne tedavisi uygulanıyordu tutmadı. Bu ay tedaviyi bıraktık adetim 9 gün gecikti 2 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı. Hala yok. Adet belirtisi de yok. Acaba ilaçları bırakınca geç yumurtlamış olabilir miyim? Hiç bu kadar gecikme olmamıştı. Olsa dünyalar benim olur 2 yılı aşkın süredir istiyorum çünkü. Var mı böyle durum yaşayan.

Aynen canım ya benimde 13 gün geçti bhcg yaptırdım 2.6 çıktı yani birşey yok ama insan bekliyor işte. Adet düzensizliği olabiyor bazen kilo aldın mi bu ay?

Aynen canım ya benimde 13 gün geçti bhcg yaptırdım 2.6 çıktı yani birşey yok ama insan bekliyor işte. Adet düzensizliği olabiyor bazen kilo aldın mi bu ay?
Ramazan dan çıkınca bayramda 1 kilo aldım ama o da normal. Ne zaman yaptırdın bence tekrarla seninki 2.6 çıkmış belki yükseliyordur

Kilo alindiği zaman adet döngüsü etkilenebiliyior, iğneler de etkiliyor ama bildiğim kadariyla geç yumurtlama olduğu zaman adet döngüsünun 21. günü yumurtulorsun yani adet en fazla bir hafta gecikiyor. Kendi bhcg testinden pek ümitli değilim canim ya cuma günü yaptirdim.iki günde iki katına çıkması gerekiyormuş pazartesi tekrar baktircam

Merhaba ben 3 aydır 29. Gün adet oluyordum iğne tedavisi uygulanıyordu tutmadı. Bu ay tedaviyi bıraktık adetim 9 gün gecikti 2 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı. Hala yok. Adet belirtisi de yok. Acaba ilaçları bırakınca geç yumurtlamış olabilir miyim? Hiç bu kadar gecikme olmamıştı. Olsa dünyalar benim olur 2 yılı aşkın süredir istiyorum çünkü. Var mı böyle durum yaşayan.
Evet gecikme olur canim ben ilaç arkasından iğne tedavisi gördüm tedaviye ara verdiğim 2 ay 40 günde adet oldum yumurta tembelliği oluyor çünkü

Evet gecikme olur canim ben ilaç arkasından iğne tedavisi gördüm tedaviye ara verdiğim 2 ay 40 günde adet oldum yumurta tembelliği oluyor çünkü
Hadi ya o zaman ben hiç ümitlenmiyim yarın doktora gidicem tekrar. Nasıl düzene giricek tekrar acaba senin düzene girdi mi

Kilo alindiği zaman adet döngüsü etkilenebiliyior, iğneler de etkiliyor ama bildiğim kadariyla geç yumurtlama olduğu zaman adet döngüsünun 21. günü yumurtulorsun yani adet en fazla bir hafta gecikiyor. Kendi bhcg testinden pek ümitli değilim canim ya cuma günü yaptirdim.iki günde iki katına çıkması gerekiyormuş pazartesi tekrar baktircam
Bir dene bence canım belli mi olur idrar testi yapsaydın yükseldiyse zaten bugün idrarda çıkar. Ben bir ümit test yaptım bugün yine negatif ömrüm böyle geçicek sanırım

Bir dene bence canım belli mi olur idrar testi yapsaydın yükseldiyse zaten bugün idrarda çıkar. Ben bir ümit test yaptım bugün yine negatif ömrüm böyle geçicek sanırım
Yarin kan testi yaptircam canim ya benim idrar testinde negatif çıkan ama kan testinden hamile olduğunu öğrenen tanıdıkların var, bence sende kan testi yaptir

Yarin kan testi yaptircam canim ya benim idrar testinde negatif çıkan ama kan testinden hamile olduğunu öğrenen tanıdıkların var, bence sende kan testi yaptir
Bugun doktora gittim canım kan verdim 4 te çıkacak sonuç. Ama doktor ultrason da göremedi. Yani yok bebek sonuca göre söktürücü verecek. Sen ne yaptın verdin mi

Nerde yaptırcaksun canım kaçıncı deneme. Bende çok kararsızıö
Konyadayım ben doktorum Ali Acar o yapacak
ilk deneme öncesinde 4 ay serophene duphaston
2 ay serophene Puregon ovitrelle
1 ay klomen menogon ovitrelle
1 ay gonal 300 ovitrelle ile asilama
2 ay ara verdim
3 ay serophene duphaston
tutmadi şimdi tüp bebek

Konyadayım ben doktorum Ali Acar o yapacak
ilk deneme öncesinde 4 ay serophene duphaston
2 ay serophene Puregon ovitrelle
1 ay klomen menogon ovitrelle
1 ay gonal 300 ovitrelle ile asilama
2 ay ara verdim
3 ay serophene duphaston
tutmadi şimdi tüp bebek
Aa bende ona gidiyorum tüp bebek kararı alırsam ona yaptırıcam çok iyi bir doktor gerçekten. Sen duydun mu ona tüp bebek yaptıranları? Bu konuda iyi miymiş? Birde kaç yıllık evlisin?

Tekrar merhaba kizlar, dün kan testi yaptirdim o akşam regli oldum, bu ay adetim 18 gün gecikerek kendi rekorumu kırdı. SaskinAnne aramiza hoşgeldin. Bizde tüp bebek için puregon ve menogon ilaçlari alip buzdolabina koymuş adet olmami bekliyorduk. Ya ben süreyi uzatmamak için aşilama yaptirmadan, heyet raporsuz direk tüp bebeğe geçiyorum ama acaba hata mi yapiyorum :KK43: Bu arada umuttttt sen adet söktürücü ilaca basladin mi?

X