Adet gecikmesinden sonra hamilelik belirtileriniz neydi

drya91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2024
11
2
1
34
Merhaba kızlar bende amh düşüklüğü var adetim 4 gün gecikti ama her an adet olacak gibi sancılarım var . Siz gecikmeden sonra ne tür belirtiler yaşadınız?

Kizlar benim adetime daha cok var ama damla damla geliyor kave rengi yapiş yapiş geliyor 9 ocakta biti ama leke gibi geliyor ve bel agrisi karin agrisi bide iki yanlarim cok agiryor hamile ola bilirmiyim sence
Yumurtlama zamanın olabilir

Bilmiyorum ki benimde adetim gecikti ama test yapmadım bende de adet belirtilerim var kendim için de kafam karışık bu konuda

Bilmiyorum ki benimde adetim gecikti ama test yapmadım bende de adet belirtilerim var kendim için de kafam karışık bu konuda
Ama canim 7 gun gece akintlilar basladi buyle kum gidi sonra yapiş geldi sonra normal kave rengli geliyor bu 6gundur devam ediyor

Ama canim 7 gun gece akintlilar basladi buyle kum gidi sonra yapiş geldi sonra normal kave rengli geliyor bu 6gundur devam ediyor
Regl düzenini bilemiyorum tabii ama 9 Ocak tarihindeki regl bittiyse hamilelik için bence erken şuan normalinde bu zamanlarda yumurtlama olması lazım sizin için enfeksiyon vs de olabilir ama inşallah dilediğin gibidir. Bende bu şekilde kahve akıntı olduğu zaman genelde enfeksiyon oluyordu

Ama belime sanki kurşun gibi bişey giriyor karnim ayaga kaltimi belim cok agriyor agrisindan durayom

Ama belime sanki kurşun gibi bişey giriyor karnim ayaga kaltimi belim cok agriyor agrisindan durayom
Bence sen değerlendirme yap ya da doktora gidebilirsin akıntıların seni böyle rahatsız ediyorsa en doğrusunu söyler sana o zamana kadar kendini yorma

En son bunlari yaptim cnm 9 10 11 ocak yaptim

Eklentiler

• IMG_20240113_020022.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 190
İnşallah pozitif olur ya benimde şimdi 5 gün oldu gecikme böyle olacak gibi oluyorum olmuyorum testte yapmadım varsa zaten iyice gecikir diye
İşllha canim allha istiyen herkese nasip eder benle sanada nasip eder allha kimsenin kucagini boş birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…