Benim üç ay önce basit kistim vardı fakat biraz büyüktü takip edildi o sebeple. Bana inanılmaz ateş basması ve şişkinlik yapıyordu normalde çok sağlıklı besleniyorum fakat çok şişkinliğim oluyordu. Neyse tespit edildi takip edildi sonrasında kistin gittiğini söyledi doktor, fakat geçen ay adet olamadım. Gebelik yoktu, ilaçla olabildim. Sanırım kistle alakalı bir durummuş olabiliyormuş bazen. Bu ay da gecikmem var ve adet olacakmış gibi kasık ağrılarım da oluyor devamlı 5 gün gecikmem var, 5 gündür kasık ağrısı yaşıyorum ve kasığımda çekme oluyor kasıyor yani karnım da çok kasıldı hatta kramp tarzı bir şey yaşadım. Birkaç aydır değişik durumlar yaşayınca gerçek adet düzenimin ne olduğunu da unuttum normalde 30 gün falan oluyordu bu benim 35. Günüm. Yani bunun sebebi nedir, ne oluyor, böyle şeyler yaşayan var mı? Neden böyle şeyler yaşıyorum anlayamıyorum yani nasıl normal bi döngü yaşayabilirim nasıl beslenmem gerek ne yapmam gerek her şeye dikkat ediyorum durum bu. hamilelik istiyorum fakat hamilelik olduğunu da düşünmek istemiyorum o psikolojiye girip heveslenmeyi istemem.