• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesinden sonra negatif sonra pozitif görenler ?

Leylanz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
256
69
28
Hanımlar bu ay Hsg çekildim ayın 17 sinde sonrasındaki günleri değerlendirdim
Adetim 29 zunda olması gerekiyordu fakat olmadım ertesi günü ayın 30 zunda kan verdim negatif çıktı 1.20 suan 2.gün gecikmedeyim hala gelen giden yok burdan döner mi ? Geç döllenme olmuş olabilir mi yaklaşık 10 gündür süren kasık ağrılarım var ara ara giriyor gidiyor ara ara akıntım oluyor gidiyor geliyor ha oldum ha olcam diyorum ama yok merak ediyorum burdan da döner mi hadi beni umutlandırın biraz 😅 battı balık yan gider zaten adetim gelicekse gelicek ama en azından o güne kadar güzel bir haber alma umuduyla bekleyeyim aranızda burdan dönenler var mı ?

Bende beklemedeyim sizin gubi 1 hafta gecikme oldu 5.gun kan verrdim1.20 cikti burafn doner mi bende merak icindeyim

Bende beklemedeyim sizin gubi 1 hafta gecikme oldu 5.gun kan verrdim1.20 cikti burafn doner mi bende merak icindeyim
Kimse yazmamış yok heralde kimsecikler genelde eski gönderilere baktığımda 10 gün bekleyin diyen var geç döllenmeyse anca o zaman çıkarmış da bir hafta beklemem gerekicek çok uzun süre umarım adet görmem de güzel haberleri alırız

Kimse yazmamış yok heralde kimsecikler genelde eski gönderilere baktığımda 10 gün bekleyin diyen var geç döllenmeyse anca o zaman çıkarmış da bir hafta beklemem gerekicek çok uzun süre umarım adet görmem de güzel haberleri alırız
Ins bnde daha 5 gun var diyordum 2 gun kaldi 10 güne bakalim olacak gibu ağrım var hem göğsümde hem karnimda

Bende hiç göğüs ağrısı yok hemde hiç sadece alt karnım gerim gerim geriliyor çok ağrıyor ya sökülemedigi için yada bebek varsa yerleşmeye çalışıyor vallahi çözemedim önceki aylar 27 26 . Günlerimde adet gördüm bu ay 28 de bile olmadım normalde en geç 28 di yani acaba diyorum Hsg gecikmesine sebep olmuş olabilir mi çözemedim yani umudumu da kaybetmek istemiyorum kanama olmadığı her gün bir ihtimal demektir

Back
X