• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesinin 5.günü testler negatif

Leylanz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
326
79
28
Hanımlar biraz önce test yaptım erken gebelik testi ve kaset test hepsi negatif çıktı adet gecikmesinin 5.günü yani sadece belim koptu kopucak okadar ağrım var adette olmadım yani ilaç felan da kullanmadım omage 3 ve folik asit hariç testte çıkmayıp kanda çıkar mı yarın kan versem mi başına gelen varmı acaba testlerimin negatif olmasından sonra pozitif görebilir miyim bir umut yaşayan var mı ?

Hanımlar biraz önce test yaptım erken gebelik testi ve kaset test hepsi negatif çıktı adet gecikmesinin 5.günü yani sadece belim koptu kopucak okadar ağrım var adette olmadım yani ilaç felan da kullanmadım omage 3 ve folik asit hariç testte çıkmayıp kanda çıkar mı yarın kan versem mi başına gelen varmı acaba testlerimin negatif olmasından sonra pozitif görebilir miyim bir umut yaşayan var mı ?
Kanda negatif çıksa yoktur derdik ama testlerde herşey mümkün. Bence kan verin. Geç döllenme ise değer düşükse idrar testinde çıkmaz ama kanda çıkar.

Kanda negatif çıksa yoktur derdik ama testlerde herşey mümkün. Bence kan verin. Geç döllenme ise değer düşükse idrar testinde çıkmaz ama kanda çıkar.
yarın idrar testini tekrarlicam sabah idrarımla bunu akşam yaptım ya belki sabah sonuç güzel çıkar çıkmazsa eğer kan vermeye giderim bir değerim çok düşükse demeniz gibi çıkmayabilir

Zaten 30 ile öğrenmiştim ilk gebeliğimi oda testte çıkmamıştı adet gecikmesinin 2. Günü kan ile öğrendim o gün testte çıkmamıştı mesela

Back
X