Adet gecikti negatif gebelik testi silik ovülasyon

TeraziBurcuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2023
979
367
33
32
Kızlar adetin 3. Günü adet belirtim yok gebelik testler negatif bugün sadece ovülasyon testi yaptim silik çıktı mormalde adete yakın denemiştim silik bile çıkmıyodu neden olabilir bu resimde belli olmuyor ama ikinci çizgi pembe yaşayan var mı böyle birşey

Lh hormonu dalgalanabiliyor ay içinde, bende de böyle çıkmıştı

Evet, zaten lh sıfırlanan bi hormon değil bildiğim kadarıyla hep var o da silik çıkarabiliyor
Önceden denediğimde hiç çıkmamıştı ama tabi dalganma olabilir ikiside net kırmızı olsaydı bi ihtimal olabilirdi neyse gecikmeler sinir bozucu oluyor arada belirsizlik kötü ya

Kızlar 2 yıllık evliyim pkos var bende aşılama yaptırdım negatif sonuç aldım sonra eşimde varikosel çıktı ileri seviye amaliyat olması gerektiğini söyledi doktorlar . Şu an da kızlar adetim 6 gün gecikti akşam test yaptım silik çıktı birde sabah yapayım dedim yaptım onda da neredeyse görünmeyecek kadar varla yok arasında çizgi çıktı sizce ne demek bu

Kan testi yaptır silik çıktıysa
Yaptırdım kızlar hamileyim hiç umudunuzu kaybetmeyin eşim daha varikosel ameliyatı olmadığı halde hamile kaldım doktorlar amaliyat olmadan çocuğunuz olmaz demişlerdi ama şükürler olsun amaliyat gerekmeden hayırlısıyla çocuğumuz olacak inşallah

Çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umut her zaman olmalı bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…