- 7 Haziran 2023
- 979
- 367
- 33
- 32
- Konu Sahibi TeraziBurcuu
-
Adet olcağınız gün mü yapmıştınız teşekkürler cvp içinLh hormonu dalgalanabiliyor ay içinde, bende de böyle çıkmıştı
Ovülasyon testiHayırlı olsun hamilesin
Evet, zaten lh sıfırlanan bi hormon değil bildiğim kadarıyla hep var o da silik çıkarabiliyorAdet olcağınız gün mü yapmıştınız teşekkürler cvp için
Ben bilmiyorum ama silik bisi var öv la hamile olduğunu öğrenen de va4Ovülasyon testi
Önceden denediğimde hiç çıkmamıştı ama tabi dalganma olabilir ikiside net kırmızı olsaydı bi ihtimal olabilirdi neyse gecikmeler sinir bozucu oluyor arada belirsizlik kötü yaEvet, zaten lh sıfırlanan bi hormon değil bildiğim kadarıyla hep var o da silik çıkarabiliyor
TeşekkürlerBen bilmiyorum ama silik bisi var öv la hamile olduğunu öğrenen de va4
Merhaba sonucunuz nedirÖnceden denediğimde hiç çıkmamıştı ama tabi dalganma olabilir ikiside net kırmızı olsaydı bi ihtimal olabilirdi neyse gecikmeler sinir bozucu oluyor arada belirsizlik kötü ya
Regl oldum cnm ama erken yumurtlama olucak galiba çünkü benşm adet bitimi bile ovülasyon testim bembeyaz çıkıyor takip edicem ovülasyon testiyleMerhaba sonucunuz nedir
Hayırlısı olsun güzel haberker almak dileğiyleR
Regl oldum cnm ama erken yumurtlama olucak galiba çünkü benşm adet bitimi bile ovülasyon testim bembeyaz çıkıyor takip edicem ovülasyon testiyle
Hamileyim hemde ikizHayırlısı olsun güzel haberker almak dileğiyle
Yaptırdım kızlar hamileyimKan testi yaptır silik çıktıysa
Çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umut her zaman olmalı bence deYaptırdım kızlar hamileyimhiç umudunuzu kaybetmeyin eşim daha varikosel ameliyatı olmadığı halde hamile kaldım doktorlar amaliyat olmadan çocuğunuz olmaz demişlerdi ama şükürler olsun amaliyat gerekmeden hayırlısıyla çocuğumuz olacak inşallah
Aynen cnm çok şükürÇok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umut her zaman olmalı bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?