Bence gebelik ihtimali yüksek bı kan verin kesin olsunMerhaba kızlar temmuz ayında yumurtlama günlerimi değerlendirdim 6 Ağustos regl tarihimdi normalde bir haftadır aralıklı kasık ağrım oluyor bugün göğüslerimde hassasiyet var. Reglime 4 gün kala ve 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı. Şu an 2 gün reglim gecikti ama bir önceki ay adet geciktirici kullanmıştım ve bir hafta geciktirip 6 temmuzda regl olmuştum acaba adet geciktirici kullandığım için mi gecikiyorum yoksa gebelik ihtimali var mıdır
Neden yüksek dediniz kiBence gebelik ihtimali yüksek bı kan verin kesin olsun
Kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti olduğu için yüksek dedim ben her iki gebeligimdeki belirtiler de böyleydiNeden yüksek dediniz ki
Bunlar regl öncesi de olabilen şeyler ama ayırt edici bir şey yokKasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti olduğu için yüksek dedim ben her iki gebeligimdeki belirtiler de böyleydi
Canim testini tekrarla istersen geciktirici kullaniyorsan ondan gecikmissindirMerhaba kızlar temmuz ayında yumurtlama günlerimi değerlendirdim 6 Ağustos regl tarihimdi normalde bir haftadır aralıklı kasık ağrım oluyor bugün göğüslerimde hassasiyet var. Reglime 4 gün kala ve 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı. Şu an 2 gün reglim gecikti ama bir önceki ay adet geciktirici kullanmıştım ve bir hafta geciktirip 6 temmuzda regl olmuştum acaba adet geciktirici kullandığım için mi gecikiyorum yoksa gebelik ihtimali var mıdır
Geciktiriciyi temmuzda reglimi geciktirmek için kullanmıştım acaba adet düzenimi mi bozdu dedim ben de reglden 3 gün önce silik de olsa çizgi çıkmaz mıydı gebelik olsaCanim testini tekrarla istersen geciktirici kullaniyorsan ondan gecikmissindir
Bazen cikmiyo gec dollenme vs oldugu icin bekle bakalim ne olucakGeciktiriciyi temmuzda reglimi geciktirmek için kullanmıştım acaba adet düzenimi mi bozdu dedim ben de reglden 3 gün önce silik de olsa çizgi çıkmaz mıydı gebelik olsa
Yarın ilk idrarla tekrar test yapacağımBazen cikmiyo gec dollenme vs oldugu icin bekle bakalim ne olucak
Yap bakalim ne cikicak bizimle de paylasYarın ilk idrarla tekrar test yapacağım
Erken gebelik testi yaptım ne olur ne olmaz diye yaptığım anda bu iki çizgi belirdi test markası nimo güven olur mu kızlarYap bakalim ne cikicak bizimle de paylas
Canım o Marka ne yazık ki yalancı pozitiflik verebiliyor bence başka bir test de dene mesela awox ve laboquik bu ikisi çok güzel sonuç veriyorErken gebelik testi yaptım ne olur ne olmaz diye yaptığım anda bu iki çizgi belirdi test markası nimo güven olur mu kızlar
Canım merhaba. Geçen ay ben de aynı şekilde regl geciktirici kullanmıştım.Bugün adet günüm,dün akşam koyu kahverengi 2-3 damla akıntım olunca regl oluyorum sandım ped taktım sabah uyandığımda yine sadece 2 3 damla kahverengi lekelenme olmuş. Sabahtan beri de hiçbir şekilde akıntım olmadı peçeteye sildikçe geliyor.Regl geciktiricinin bir özelliği hamile kalmaya yardımcı oluyormuş gibi bir şey okumuştum.Şuan son durumun ne?Kan verdin mi?Hamile misin?Erken gebelik testi yaptım ne olur ne olmaz diye yaptığım anda bu iki çizgi belirdi test markası nimo güven olur mu kızlar
Evet ben sonrasında dış gebelikten şüphelenip test verdim ama kimyasal gebelikmiş neysekiCanım merhaba. Geçen ay ben de aynı şekilde regl geciktirici kullanmıştım.Bugün adet günüm,dün akşam koyu kahverengi 2-3 damla akıntım olunca regl oluyorum sandım ped taktım sabah uyandığımda yine sadece 2 3 damla kahverengi lekelenme olmuş. Sabahtan beri de hiçbir şekilde akıntım olmadı peçeteye sildikçe geliyor.Regl geciktiricinin bir özelliği hamile kalmaya yardımcı oluyormuş gibi bir şey okumuştum.Şuan son durumun ne?Kan verdin mi?Hamile misin?
Hayırlısı olsun canım,inşallah bundan sonraki bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Ben de bugün kanda hcg baktırdım 3 küsur çıktı ve hala lekelenmem devam ediyor. İnşallah bebeğim tutunur dua eder misin bana :)Evet ben sonrasında dış gebelikten şüphelenip test verdim ama kimyasal gebelikmiş neyseki
Ay yükselir inşallah dua edeceğim senin içinHayırlısı olsun canım,inşallah bundan sonraki bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Ben de bugün kanda hcg baktırdım 3 küsur çıktı ve hala lekelenmem devam ediyor. İnşallah bebeğim tutunur dua eder misin bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?