• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama zamanı için yardım

bordokedi30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2025
7
0
1
Selamlar regl başlama günlerim bu şekilde
26 Temmuz

25 Ağustos

23 Eylül

20 ekim

Ortalama 4 gün sürüyor reglim.
Şu ovülasyon testlerini takip ettim sağlıksal açıdan bir sorunumuz da yok ama bir türlü hamile kalamadım.
Bu ayda regl sonrası 1 hafta memlekete gittik malum ilişki yaşayamadım. Beyaz Akıntıyı gördüm iki gün önce ama sanırım kaçırdım mı bilmiyorum.
Uygulamaya göre dün bugün ve yarın yumurtlama günüm. Bugün döner dönmez ilişkiye girdik ovülasyon testim de hafif silik çıktı. Bir bakar mısınız yumurtlamayı kaçırmış mıyım ?
Öneriniz var mı bu ayı kurtarmak mümkün mü yarın ve ertesi günle ya da genel olarak hamile kalmak için öneriniz var mı

Eklentiler

• IMG_2535.webp
    IMG_2535.webp
    120,6 KB · Görüntüleme: 17
Selamlar regl başlama günlerim bu şekilde
26 Temmuz

25 Ağustos

23 Eylül

20 ekim

Ortalama 4 gün sürüyor reglim.
Şu ovülasyon testlerini takip ettim sağlıksal açıdan bir sorunumuz da yok ama bir türlü hamile kalamadım.
Bu ayda regl sonrası 1 hafta memlekete gittik malum ilişki yaşayamadım. Beyaz Akıntıyı gördüm iki gün önce ama sanırım kaçırdım mı bilmiyorum.
Uygulamaya göre dün bugün ve yarın yumurtlama günüm. Bugün döner dönmez ilişkiye girdik ovülasyon testim de hafif silik çıktı. Bir bakar mısınız yumurtlamayı kaçırmış mıyım ?
Öneriniz var mı bu ayı kurtarmak mümkün mü yarın ve ertesi günle ya da genel olarak hamile kalmak için öneriniz var mı
Daha gelmemişte olabilir bence yapmaya devam et birkaç gün daha testi

Akıntı kremsi miydi seffaf miydı? Meme hassasiyeti başladı mı ya da olur mu genelde döngülerinde hassasiyeti?

tek testle söylemek zor. yumurtlama olmus da olabilir, olmak üzere de olabilir. takip etmeniz gerekiyor

Back
X