Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgiyi göremedim ben.Kızlar merhaba adetim bu ayın 8 de olduğu halde gelmedi, ertesi gün erken gebelik testi yaptım akşam üzeri negatif cıktı. bugün ise akşam tekrar yaptım sonuç bu çıktı sizce hamilemiyim ?
Teşekkür ederimBen göremedim silik çizgiyiistiyorsan inşallah hamilesindir ama
Hemen çıktıÇizgi göremedim belki kamerayla alakalıdır .. kaç dk sonra gördünüz ikinci cızgıyı 5 den sonraysa kuuruluk çizgi olabılır
Bende istiyorum o yüzden büyütüp küçültüp baktım göremedim kameradan da olabilir tabiiTeşekkür ederimyakından daha net gibi aslında ama nasip tabi
![]()
Merhaba son durumunuz nedir hamile misniz days doctor galiba testtiniz benimde aynı sekilde o yuzden merak ettimBu şekilde
Merhaba hamileyim kese 1 hafta önce gözüktü, artımed gebelik testi yapmıştım.Merhaba son durumunuz nedir hamile misniz days doctor galiba testtiniz benimde aynı sekilde o yuzden merak ettim
Merhabalar sizinle aynı durumu yaşıyorum adetim 2 3 gün gecikti. Artimed erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı. Sizin acaba geç döllenme miydi? Belirtileriniz nelerdi?Merhaba hamileyim kese 1 hafta önce gözüktü, artımed gebelik testi yapmıştım.